Konzumacija zdrave hrane, redovito vježbanje, ali i lijekovi pomogli su ovim slavnim ženama izgubiti višak kilograma.

Galerija

Kelly Clarkson iznenadila je mnoge svojom pojavom ove godine. Voditeljica popularnog televizijskog showa smršavjela je čak 27 kilograma. Za ovaj uspjeh zaslužna je zdravija prehrana, redovita vježba – ali i lijekovi.

Nisam probala Ozempic, iako mnogi misle da je on zaslužan za moje mršavljenje, istaknula je Kelly Clarkson u svojoj emisiji u svibnju ove godine.

Iako nije imenovala lijek, rekla je da je to 'nešto što pomaže u razgradnji šećera' što njezino tijelo ne radi onako kako bi inače trebalo.

Kelly Clarkson je smršavjela 27 kilograma Foto: Guliver / Profimedia.hr

Vježbanje i kalorijski deficit

Iako na svojim društvenim mrežama Lizzo često objavljuje video snimke iz teretane, mnogi pretpostavljaju da je lijek za liječenje dijabetesa – Ozempic – zaslužan i za njezinu vidno mršaviju figuru.

Američka pjevačica je takve optužbe porekla, a promjenu prehrambenih navika, kalorijski deficit i redovitu vježbu navela kao razloge zbog kojih je dosad izgubila oko 30-ak kilograma.

Lizzo je smršavjela oko 30 kilograma Foto: Profimedia

Kineska glumica i redateljica Jin Ling ove je godine iznenadila svoje obožavatelje kada je priznala da je smršavjela čak 50 kilograma, a svoju fizičku transformaciju zabilježila na filmu – u hvaljenom uratku YOLO.

Koje su to žene iznenadile svojom figurom ove godine? Provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Liječnica i mama dvoje male djece iz Huma na Sutli smršavjela je 25 kila, a evo kako je to uspjela

"Kao da sam dobila novu priliku za život": Kako je 51-godišnja Vida iz Rovinja smršavjela 26 kila