Svako desetljeće nosi modne trendove koji ga obilježe, a posebno nas zabavljaju oni ih devedesetih godina prošlog stoljeća. Krajem devedesetih godina i početkom 2000-ih vrhunac popularnosti doživjeli su debeli, istaknuti pramenovi.

Galerija

Nezaboravni debeli pramenovi prije 25 godina nosili su se često i prenaglašeni, uz izražajni kontrast boja na kosi, a onda su početkom 2000-ih postali suptilniji te je cijeli dojam bio skladniji. Deblji pramenovi prije nekoliko godina ponovno su se vratili u modu, ali ipak u decentnijoj i finijoj varijanti. Takva promjena bez sumnje osvježi frizuru i kosi da volumen i punoću.

Lindsay Lohan Foto: Profimedia

Neke poznate dame proslavile su debele pramenove devedesetih godina, a među njima svakako je 'spajsica' Geri Halliwell sa svojom kultnom frizurom, crvenom kosom prošaranom plavim pramenovima. Početkom 2000-ih i Victoria Beckham je svoju smeđu kosu prošarala plavim pramenovima, kao i Jennifer Lopez.

Christina Aguilera Foto: Profimedia

Kelly Rowland nosila je zanimljivu kombinaciju tamnosmeđe kose s crvenim pramenovima, a Christina Aguilera odlučila se za još odvažniji kontrast te je dugoj platinasto plavoj kosi dodala crne pramenove.

Sedam poznatih Hrvatica koje su jednom "sitnicom" promijenile izgled cijelog lica

Kako je deset slavnih žena nosilo jedan od najvećih frizerskih trendova devedesetih prisjetite se u fotogaleriji na početku teksta.

Kelly Clarkson Foto: Profimedia