Crna koža u odjevnim kombinacijama uvijek izgleda moćno i upečatljivo. Najviše se nose kožnate jakne, no popularne su i hlače od kože, kao i suknje. A kada su i gornji i donji odjevni komad od kože, onda je to dvostruki magnet za poglede. Izdanje u koži za svoj street style odabrala je i plavokosa žena iz Splita.

Galerija

Kožnata bomber-jakna s naglašenim ramenima brenda Massimo Dutti bila je pun pogodak u kombinaciji s kožnatom suknjom midi dužine. Jakna ima široku elastiku u struku, a lagano oversized kroj koji se sužava u struku inspiriran je modnim stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Ulična moda u Splitu - 9 Foto: Tom Dubravec/Cropix

Svoj street style u crnoj koži plavuša iz Splita nadogradila je zlatnim nakitom i finim ručnim satom. Od modnih dodataka tu su i torbica bordo nijanse te sunčane naočale s trendi okvirima u obliku romba.

Dok je prolazila središtem Splita, pogledima su posebno bile zanimljive cipele ove street stylerice, odnosno kombinacija pamučnih čarapa i lakiranih cipela s potpeticom. Svijetlo sive čarape sitno rebraste strukture nosila je nabrane i spojila ih sa štiklama, a to je modni spoj oko kojeg uvijek vladaju oprečna mišljenja.

Splitska street stylerica nosi kožnatu jaknu brenda Massimo Dutti (249 eura) Foto: www.massimodutti.com

I to je u redu, ne treba se svima sve svidjeti, no svatko treba imati pravo nositi ono što želi. Neki modni trenutci stvoreni su (samo) za dame koje se vole igrati s modom i koje se ne boje riskirati s modom. Za dame koje furaju svoj film – baš kao što to radi zvijezda ove splitske street style priče.

Kakva se još izdanja ulične mode mogu vidjeti u Splitu, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Splitu - 2 Foto: Tom Dubravec/Cropix

Čitateljice odabrale: Ovo zagrebačko izdanje proglasili ste boljim od pariškog

Zgodna mama Stradunom je prošetala u "mokroj" haljini koja voli ženstvenu figuru