U ovim blagdanskim danima ulice hrvatskih gradova pretvorile su se u prave modne piste. Prosinačko slavljeničko doba godine savršena je prilika za srediti se i pokazati najbolje odjevne kombinacije u kojima ne manjka glamura i ženstvenosti.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 12 Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 5 +13 Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji

Jedan ženstveni model haljine pokazala je zgodna mama koja je, držeći za ruku svoju kćerkicu, prošetala Stradunom. U mnoštvu ljudi koji ovih dana prolaze glavnom dubrovačkom ulicom istaknula se svojom pojavom i upečatljivom street style kombinacijom.

Ulična moda u Dubrovniku - 5 Street style mama iz Dubrovnika u kožnatoj haljini (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Složila ju je od kožnate midi haljine svijetlo smeđe boje dugih rukava koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru. Haljina ima kopčanje po cijeloj dužini te remen sa zlatnom kopčom za dodatno isticanje struka.

Zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađena, a riječ je o tankoj koži, haljina ima nabore koji stvaraju efekt kao da je haljina mokra. Taj efekt još je više pridonio senzualnoj pojavi plavokose dubrovačke street stylerice.

Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji (Foto: Guliver image)

Preko haljine nosila je poludugi crni kaput s velikim krznenim ovratnikom, a odabrala je i crnu torbicu s kraćim lancem, ukrašenu zlatnim slovima. Istaknule su se i lakirane bež cipele na špic i visoku potpeticu s tankim remenčićem oko gležnja, kao i moderne sunčane naočale pravokutnih okvira.

Još dobre ulične mode iz Dubrovnika za kraj 2023. godine pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Dubrovniku - 4 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Plavokosa dama iz Zagreba u tajicama koje izgledaju mrak uz visoke čizme Ulična moda kožnate tajice u Zagrebu - 2 Ulična moda kožnate tajice u Zagrebu - 3 Ulična moda kožnate tajice u Zagrebu - 4 +4 Ulična moda kožnate tajice u Zagrebu - 1

Crnka iz Dubrovnika u čizmama koje tjeraju sive oblake Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna +3 Street style izdanje sa Straduna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju