"Kako dobra kosa", pomislit će mnogi kada vide gustu kovrčavu kosu zgodne dame koju je fotograf zapazio u centru Zagreba. Njezina "neukroćena" frizura samo je dio predobrog stajlinga koji je složila za zagrebačku špicu ovog vikenda.

Galerija

Uvijek se veselimo novim street style izdanjima koja svakoga vikenda preplave središte Zagreba, a bilo ih je pregršt i u vikendu iza nas. Među brojnim sjajno odjevenim ženama i djevojkama istaknula se mlada dama koja je u bež bundi s prošivima dužine do bedara izgledala posebno glamurozno.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Foto: Josip Moler/Cropix

Ostatak njezina stajlinga bio je u crnoj boji te je nosila crnu poludolčevitu i uske crne hlače, a uz njih crne čizme čarape s visokom potpeticom i zlatnim patentnim zatvaračem. Ženstvene niske čizmice stopile su se s hlačama pa je prijelaz između hlača i čizama bio jedva primjetan, a osim što stilski izgleda jako dobro, to je i dobro poznati trik koji vizualno produžuje noge i čitavu figuru.

Brineta iz Zagreba pokazala je goli trbuh, ali i kultne čizme privukle su poglede

Nasmiješena street stylerica odlučila se i za bež torbicu s debelim zlatnim lancem, a zlatna je i kopča na crnom remenu brenda Guess kojim je dodatno podigla odjevnu kombinaciju. Neizostavne su bile i velike crne sunčane naočale španjolskog brenda Gigi Studios, a malo jarke boje dodala je sa svjetloplavim lakom za nokte.

Diva iz centra Zagreba: Figura pješčanog sata stvorena za ženstveno crveno izdanje

Njezini bujni plavi uvojci baš su nas oduševili, kao i čitav street style. A još street style inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 Foto: Josip Moler/Cropix