Mladenački, zanimljivi street style zgodne brinete koja je prošla središtem Zagreba odmah nam je privukao pažnju, a posebno je na njoj slatka vunena kapa koja je stajlingu dala dašak luksuza. I ogrlica s imenom Elena detalj je koji je razigrao njezinu modnu kombinaciju.

Galerija Street style kombinacije u Zagrebu - 3 Street style kombinacije u Zagrebu - 8 Street style kombinacije u Zagrebu - 6 +7 Street stylerica iz Zagreba nosi vunenu kapu modne kuće Dior

Lijepa djevojka iz centra Zagreba za svoj street style odabrala je kapu modne kuće Dior, model boje pijeska ukrašen crnim detaljima i velikim natpisom J'adore. Slatka vunena kapa mladenačkom outfitu dala je dašak šik stila, kao i bež baloner ispod kojeg je nosila bijeli pulover s crnim horizontalnim crtama.

Street style kombinacije u Zagrebu - 2 Street stylerica iz Zagreba pokazala je goli trbuh, ali i njezine čizme privukle su poglede (Foto: Josip Moler/Cropix)

Unatoč zimskim temperaturama, zgodna street stylerica bila je dovoljno hrabra da podigne pulover kako bi se vidio goli trbuh. Rukave balonera efektno je podigla i pričvrstila gumbom kako bi se vidio donji dio rukava pulovera.

Street stylerica iz Zagreba nosi čizme Dr. Martens Street stylerica iz Zagreba nosi čizme Dr. Martens (Foto: www.drmartens.com)

Donji dio kombinacije složila je od svijetloplavih traperica ispranog izgleda s visokim strukom i poderanim dijelovima na koljenima. Od obuće njezin odabir bile su kultne čizme brenda Dr. Martens, omiljene "bakandže", čija popularnost ne jenjava već desetljećima. Nosila je klasični crni model marta od glatke kože i visine iznad gležnja.

Diva iz centra Zagreba: Figura pješčanog sata stvorena za ženstveno crveno izdanje Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 +5 Sophia Loren u crvenoj haljini

Mlada dama iz Zagreba u plastičnim hlačama koje ne prolaze neprimijećeno Missguided, 8,91 EUR Stradivarius, 12,99 EUR ASOS, 27,83 EUR +3 River Island, 50,10 EUR

Nismo mogli ne primijetiti i srebrnu ogrlicu s ispisanim imenom Elena, modni detalj koji je street styleu mlade ljepotice dao dodatan dašak osobnosti i ljupkosti.

Još modnih kombinacija iz centra Zagreba koje vam mogu biti inspiracija u osmišljavanju vlastitih odjevnih izdanja pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije u Zagrebu - 1 Street style kombinacije u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju