Prvi ljetni vikend u centru Zagreba donio je pregršt inspiracije za ljetna street style izdanja. S tri modna komada, koja mnoge žene mogu svrstati u svoju garderobu, jedna mama sa zagrebačke špice složila je lijepu i ženstvenu kombinaciju.

Galerija

Mama duge smeđe kose prošetala je središtem Zagreba držeći za ruku svoju djevojčicu, a ljubitelji mode zapazili su i njezinu street style kombinaciju.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Foto: Josip Moler/Cropix

Odjenula je smocked model bijele haljine koja je u gornjem dijelu rastezljiva sa sitnim naborima, dok se dolje širi u klasičan A kroj te seže do ispod koljena. Za smocked haljine specifične su i tanke naramenice, a mama iz Zagreba nosi model iz trgovine C&A, koji je u njihovoj online trgovini dostupan u veličinama od S do XL.

C&A, 17,99 eura Foto: www.c-and-a.com

Pravu ljetnu midi haljinu spojila je s elegantnim sandalama njemačkog brenda Tamaris. Sandale svijetlo smeđe boje ukrašene su zlatnim lancem te imaju tanki remen za kopčanje oko gležnja i umjereno visoku blok petu.

Mama iz centra Zagreba nosi sandale njemačkog brenda Tamaris Foto: ecipele.hr

Torba puder ružičaste nijanse od sjajnog plastičnog materijala i ukrašena velikom mašnom, britanskog brenda Ted Baker, dala je završni touch street style izdanju mame iz centra Zagreba.

Ulična moda u centru Zagreba - 12 Foto: Josip Moler/Cropix

Još inspirativne ljetne ulične mode sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 14 Foto: Josip Moler/Cropix

Mama iz centra Zagreba u savršenoj maksi suknji koja ljeti nema konkurenciju

"Seks i grad" usred Zagreba: Elegantna ljepotica u jednostavno savršenoj haljini