Mama iz centra Zagreba prošla je središtem grada sa svojom bebom koju je nosila u nosiljci na prsima i pokazala udobno i praktično odjevno izdanje, idealno za majke male djece koje su uvijek u pokretu i punih ruku posla.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 +11 Mama iz centra Zagreba nosi natikače od brušene kože marke Birkenstock

Ova mama ruke je oslobodila upravo zahvaljujući zgodnoj nosiljci od materijala nalik traperu, u kojoj se njezina bebica udobno smjestila. Svoj street style mlada žena složila je od kompleta hlača i majice rebraste strukture, izrađenog od udobnog rastezljivog materijala bež nijanse.

Ulična moda u centru Zagreba - 8 Udobna street style kombinacija mame iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dužina hlača seže do iznad gležnja zbog čega su još bolje do izražaja došle natikače od brušene kože. Riječ je o sada već kultnom modelu anatomskih natikača s dva deblja remena marke Birkenstock, poznatima po izuzetnoj udobnosti i kvaliteti. Mama iz centra Zagreba nosi model Arizona koji dolazi u različitim tipovima obrade kože te bojama, a ona je odabrala par u neutralnoj sivo-bež nijansi.

Mama iz centra Zagreba nosi natikače od brušene kože marke Birkenstock Mama iz centra Zagreba nosi natikače od brušene kože marke Birkenstock (Foto: Internetska stranica trgovine)

Uz neutralne tonove outfita izvrsno pristaje velika platnena torba, također sivkaste nijanse s naramenicama od smeđe kože. U prostranu torbu stanu sve potrepštine koje mame male djece uvijek moraju imati uz sebe. Street style za sunčani zagrebački dan upotpunila je sunčanim naočalama mačkastih okvira s uzorkom kornjačevine.

Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba: Ružičaste štikle sjajno su podigle izdanje u maloj crnoj haljini Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 11 Mama iz centra Zagreba nosi ružičastu torbicu talijanskog brenda ViCOLO +8 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju