U svijetu obuće postoje imena koja ljubiteljice cipela izgovaraju s čežnjom. Manolo Blahnik, Roger Vivier, Christian Louboutin, Stuart Weitzman samo su neki od brendova zaslužnih za lansiranje najpoželjnijih štikli na svijetu.

Galerija

Međutim, apsolutni vladar crvenih tepiha već dugo je Jimmy Choo. Njegovo je ime postalo sinonim za glamurozne štikle i gotovo da nema poznate dame koja u svojoj garderobi nema barem jedan model s njegovim potpisom za posebne prigode, ali i za one svakodnevne.

Chrissy Teigen Foto: Profimedia

Primjerice, Chrissy Teigen je u njegovom kultnom modelu pod nazivom Bing otišla u kupovinu s kćerkicom.

Jedni ih nazivaju štiklama, drugi tvrde da su to natikače, ali svi se slažu kako su u pitanju prave ljepotice. Pokazuju to i recenzije žena diljem svijeta koje ih redovito hvale.

Jimmy Choo Bing 100 Foto: Jimmy Choo

Najljepše cipele ikad napravljene, oduzimaju dah. Svi se raspituju za njih i okreću za njima, napisala je jedna zadovoljna vlasnica. Druga je naglasila da nisu samo lijepe: Stvarno su udobne, bez problema hodam u njima.

Ljepotica sa zagrebačke špice u štiklama Jimmyja Chooa Foto: Josip Moler/Cropix

Model Bing obula je i jedna plavokosa ljepotica sa zagrebačke špice. Varijantom u nježnoj lila nijansi nadopunila je svoju svevremensku ležernu kombinaciju sastavljenu od plavih traperica i bijele majice, a odabrala je i malu lila torbicu od brušene kože.

Štikle Bing Jimmyja Chooa Foto: Josip Moler/Cropix

Prepoznatljiv remen ukrašen blještavim kristalima izvirivao je ispod nogavica njezinih traperica.

Jimmy Choo Bing 100 Foto: Jimmy Choo

Model Bing dostupan je u raznim bojama, a osim varijante s potpeticom od 10 centimetara postoji i onaj s potpeticom od 6,5 centimetara. U galeriji provjerite koje još slavne dame vole štikle Bing obožavanog Jimmyja Chooa.

Kraljica Letizia Foto: Profimedia

Zgodna dama iz Zagreba u jednima od najpopularnijih salonki svih vremena

Slatka haljina Nine Badrić sjajno se nadopunjuje s jednima od najpoželjnijih štikli na svijetu