Rana jesen prošli je tjedan bila puna lijepih i sunčanih dana pa su i kombinacije na zagrebačkim ulicama bile u skladu s time – malo balonera, malo čizmi, haljina, kratkih rukava – ma svega.

Galerija

Jedno nas je izdanje posebno privuklo jer tako dobro spaja ljetnu i jesensku modu. Mlada dama, zvijezda ovog članka, plijenila je poglede i pokazala kako se spaja opušteni šik s urbanim stilom.

Naime, kratke bijele hlače jedan su od simbola ljeta, svježe su i mladenačke, a kombinirala ih je sa svijetloplavom košuljom koja naglašava ležernost i eleganciju. Možda na prvu ovakve hlače ne bismo povezali s jesenskim stilom, ali sad vidimo da zaista nema razloga da ih se izbjegava.

Bijele kratke hlače zvijezda su kombinacije Foto: Cropix / Josip Moler

Šlag na torti ovog outfita svakako su crne kaubojske čizme, koje unose dozu smjelosti i podižu sve na kompleksniju razinu. Ključan detalj je i crna torba s metalnim lancima, inspirirana slavnom Falabella torbom Stelle McCartney, savršeno zaokružuje ovu modnu priču, unoseći element sofisticiranosti.

Falabella torba, Stella McCartney Foto: Internetska stranica proizvođača

Ova kombinacija pokazuje da ulična moda može biti baš kao s naslovnica časopisa, posebno uz stav modela i fotogeničnost koje ova mlada dama posjeduje, a opet opuštena – idealan spoj za subotnju kavu u centru Zagreba.

Mlada je dama prošetala s nasmijanom starijom gospođom Foto: Cropix / Josip Moler

Plavuša iz centra Zagreba u tenisicama kojima Hrvatice ne mogu odoljeti

Nosite li ih? Modni znalci izdvojili hulahopke s kojima (crne) kombinacije izgledaju sto puta bolje