Zagrebačke ulice i ovoga su se ljeta pretvorile u malu modnu pistu. Kreativne kombinacije inspiriraju nas za slaganje vlastitih modnih odabira, a već kratkim pogledom na šetačice s glavnog gradskog trga možemo zaključiti da su Hrvatice modno osviještene žene.

Galerija

Iako su ljetni mjeseci savršeno vrijeme za modne eksperimente, neke dame vole ići na sigurno.

Jedna takva kombinacija privukla nam je pažnju i ovoga puta. Simpatična Lucija iz Splita za šetnju Zagrebom spojila je klasične odjevne komade, a njihova kombinacija na kraju je ispala pravi primjer capsule garderobe.

Ulična moda u centru Zagreba Foto: Slaven Janđel

Traperice visokog struka i ravnog kroja lagano širih nogavica u klasičnoj tamnoplavoj boji odlično je uparila s košuljom cvjetnog motiva i tako u Zagreb iz Splita donijela malo boje mora.

Savršen par klasičnim trapericama ovoga su puta bile crne sandale na deblju platformu.

Chunky primjerci jedan su od glavnih trendova kod mlađe generacije, a odličan su odabir jer se mogu  kombinirati u nešto svečanijim, ali i u svakodnevnim prilikama, poput šetnje gradom.

Lijepa Dalmatinka kombinaciju je nadopunila crnom, vrećastom torbom te crnim remenom. Kosu je jednostavno raspustila, a sve je zaokružila sunčanim naočalama koje joj baš dobro stoje.

Ulična moda u centru Zagreba Foto: Slaven Janđel

I traperice su mrak: Top koji je sve drugo na zagrebačkoj špici bacio u drugi plan

Cjelokupnoj kombinaciji malo boje je dodala s nježnim ružem u narančastoj nijansi te decentim zlatnim naušnicama. 

Traperice i visoka moda? Neočekivan spoj u kolekciji modne kuće Valentino