Ako volite komade koji su istovremeno šik i udobni, onda možda u svojem ormaru već imate tajice s trakom za stopala.

Galerija

Ako ste odrastali 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, možda se sjećate da su tajice poput ovih bile nezaobilazan dio mnogih ormara.

Prije nekoliko godina tajice s trakama za stopala doživjele su svoj povratak na modne piste, a vrlo brzo u svoje su ih kombinacije uključile zaljubljenice u modu koje su ih počele nositi uz sve, od štikli do finih sakoa.

Revija modne kuće Isabel Marant Foto: Profimedia

Čak je i Victoria Beckham na popisu obožavateljica tih tajica. Svojedobno je Parizom prošetala u izdanju koje su činile tajice s trakom za stopala i kardigan modne kuće Chanel te štikle, čime je potvrdila da se radi o komadu koji se uistinu može kombinirati uz sve.

Victoria Beckham Foto: Profimedia

Još jedan veliki rast popularnosti tajica s trakom za stopala dogodio se u peridou koji su obilježila zatvaranja zbog koronavirusa. U tim trenucima udobnost je postala prioritet, ali zaljubljenice u modu i dalje su preferirale izdanja koja izgledaju šik i tu su na scenu stupile tajice s trakama za stopala. Postale su it komad u ormarima mnogih influencerica koje su svojim kombinacijama inspirirale cijelu vojsku žena i potaknule ih na kupovinu.

Sada kada je proljeće pred vratima kombinacije s ovakvim tajicama sve su češće. Trgovine ih imaju na svojim policama, a na Instagramu je sve više načina kako ih kombinirati.

Sienna Miller Foto: Profimedia

Ako se pita stručnjake, najbolje je birati obuću zahvaljujući kojoj će se traka za stopalo vidjeti, poput štikli, balerinki ili mokasinki. No, takve tajice mogu biti i dio puno ležernijih kombinacija, što potvrđuje izdanje glumice Sienne Miller.

Sedam baš dobrih kombinacija zbog kojih ćete poželjeti kupiti kožnate tajice

U nastavku teksta možete pogledati neke od kombinacija s takvim tajicama zbog kojih biste ih mogli dodati u vašu garderobu. Ponuda iz trgovina čeka vas u galeriji na početku teksta.