Tirkizna boja uvijek izgleda privlačno, sofisticirano i lijepo, ali u ljetnim mjesecima još nas više privlači svojom svježinom i asocijacijom na more i bezbrižnost ljetnih dana. Tirkizna, mješavina plave i zelene boje, ima i umirujuće djelovanje, pa čak može i umanjiti osjećaj stresa.

Galerija

Tirkizna donosi spokoj, ali nas isto tako i usrećuje, a smatra se i da budi kreativnost. Vrlo privlačno izgleda nakit izrađen s tirkiznim kamenjem i mnoge žene tu prelijepu boju vole nositi upravo na nakitu, a svakako je dobra ideja unijeti je i u životni prostor.

Tirkizne kupaonice Foto: Living4media

Detalji za uređenje doma u tirkiznoj boji dat će prostoru dašak svježine i morskog ugođaja, a naročito nas očaravaju kupaonice u tirkiznoj. Krasno mogu izgledati pločice ili kupaonski elementi u toj boji, no osvježenje ćete postići i samo s detaljima, poput ručnika i ostalih sitnica.

Tirkizne kupaonice Foto: Living4media

Bez obzira na to unijeli u kupaonicu puno ili malo tirkizne, ona će biti poput daška mora i čiste sreće, što dokazuju i fotografije kupaonica uređenih u toj šarmantnoj, ljetnoj boji.

Tirkizne kupaonice Foto: Living4media

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda

Terrazzo pločice u kupaonici: 12 ideja za uređenje koje će tako dobro podići prostor