Tirkizna boja uvijek izgleda privlačno, sofisticirano i lijepo, ali u ljetnim mjesecima još nas više privlači svojom svježinom i asocijacijom na more i bezbrižnost ljetnih dana. Tirkizna, mješavina plave i zelene boje, ima i umirujuće djelovanje, pa čak može i umanjiti osjećaj stresa.

Galerija

Tirkizna donosi spokoj, ali nas isto tako i usrećuje, a smatra se i da budi kreativnost. Vrlo privlačno izgleda nakit izrađen s tirkiznim kamenjem i mnoge žene tu prelijepu boju vole nositi upravo na nakitu, a svakako je dobra ideja unijeti je i u životni prostor.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 5
Tirkizna boja uvijek izgleda privlačno, sofisticirano i lijepo (Foto: Living4media)

Detalji za uređenje doma u tirkiznoj boji dat će prostoru dašak svježine i morskog ugođaja, a naročito nas očaravaju kupaonice u tirkiznoj. Krasno mogu izgledati pločice ili kupaonski elementi u toj boji, no osvježenje ćete postići i samo s detaljima, poput ručnika i ostalih sitnica.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 8
Detalji za uređenje doma u tirkiznoj boji dat će prostoru dašak svježine i morskog ugođaja (Foto: Living4media)

Je li ovo savršena kupaonica? Izgleda baš kako želimo, a i ostatak kuće je idila

Bez obzira na to unijeli u kupaonicu puno ili malo tirkizne, ona će biti poput daška mora i čiste sreće, što dokazuju i fotografije kupaonica uređenih u toj šarmantnoj, ljetnoj boji.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 9
Tirkizna ima umirujuće djelovanje, čak može i umanjiti osjećaj stresa (Foto: Living4media)