Tirkizna boja uvijek izgleda privlačno, sofisticirano i lijepo, ali u ljetnim mjesecima još nas više privlači svojom svježinom i asocijacijom na more i bezbrižnost ljetnih dana. Tirkizna, mješavina plave i zelene boje, ima i umirujuće djelovanje, pa čak može i umanjiti osjećaj stresa.

Galerija Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 1 Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 3 Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 9 +6 Tirkizna boja u uređenju kupaonice

Tirkizna donosi spokoj, ali nas isto tako i usrećuje, a smatra se i da budi kreativnost. Vrlo privlačno izgleda nakit izrađen s tirkiznim kamenjem i mnoge žene tu prelijepu boju vole nositi upravo na nakitu, a svakako je dobra ideja unijeti je i u životni prostor.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 5 Tirkizna boja uvijek izgleda privlačno, sofisticirano i lijepo (Foto: Living4media)

Detalji za uređenje doma u tirkiznoj boji dat će prostoru dašak svježine i morskog ugođaja, a naročito nas očaravaju kupaonice u tirkiznoj. Krasno mogu izgledati pločice ili kupaonski elementi u toj boji, no osvježenje ćete postići i samo s detaljima, poput ručnika i ostalih sitnica.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 8 Detalji za uređenje doma u tirkiznoj boji dat će prostoru dašak svježine i morskog ugođaja (Foto: Living4media)

Je li ovo savršena kupaonica? Izgleda baš kako želimo, a i cijela kuća je vrijedna kopiranja Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 4 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 9 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 8 +6 Kupaonica koja bi se lako mogla opisati savršenom - 6

Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 4 Boja ljeta: 10 dokaza da je dašak tirkizne baš ono što domu treba

Bez obzira na to unijeli u kupaonicu puno ili malo tirkizne, ona će biti poput daška mora i čiste sreće, što dokazuju i fotografije kupaonica uređenih u toj šarmantnoj, ljetnoj boji.

Tirkizna boja u uređenju kupaonice - 9 Tirkizna ima umirujuće djelovanje, čak može i umanjiti osjećaj stresa (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju