Iako su temperature i dalje iznadprosječne, neke street stylerice sa zagrebačkih ulica jedva su dočekale iz garderobe izvući visoke čizme, koje, dok je još dovoljno toplo, većinom nose uz kratke haljine i suknje. To je top-kombinacija jer visoke čizme najbolje i dođu do izražaja kad ih se kombinira uz kratke odjevne komade.

Galerija

A jedno sjajno street style izdanje u visokim čizmama pokazala je plavokosa mlada žena koja je s prijateljicama prošla zagrebačkim Cvjetnim trgom. Za svoje modno izdanje odabrala je haljinu mini kroja britanskog brenda John Zack dostupnog na Asosu.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Atraktivna haljinica od satena ima široke dugačke rukave skupljene na rubu gumicom, a posebno efektno izgledaju prorezi na predjelu struka.
Prorezi su dodatno naglasili uski struk zgodne street stylerice, a čitav stajling istaknuo je njezinu utreniranu, vitku figuru.

Street stylerica iz Zagreba nosi haljinu brenda John Zack dostupnog na Asosu Foto: www.asos.com

Lepršavu haljinu plavuša iz centra Zagreba spojila je s čizmama do koljena s efektom krokodilske kože, lagano nabranih sara i s ukrasnim "ručkicama" sa strane.

Svoj street style upotpunila je crnom torbicom s lancem koju je nosila preko ramena i modernim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirima u obliku romba. No nema dvojbe da je šarmantni, široki osmijeh najljepši ukras na licu lijepe street stylerice u zebrastoj haljinici.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode u visokim čizmama.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

Torbica je spektakl: Izdanje iz centra Zagreba koje oduševljava svakim detaljem

Štikle bi bile samo višak: Izdanje plavuše iz centra Zagreba koje je privlačilo poglede