I jedna šetnja centrom Zagreba dovoljna je da se uvjerimo da glavni grad vrvi street style kombinacijama koje bi poželjele i ulice svjetskih metropola. Jedno takvo upečatljivo izdanje primijetili smo na plavokosoj dami u divnoj maksi haljini cvjetnog uzorka.

Galerija

Špica je sezone maksi haljina koje fantastično idu uz natikače i sandale, a brojne žene vole ih nositi uz ljetnu obuću ravnog potplata. Kombinacija maksi haljine i ravnih sandala izgleda vrlo skladno i moderno, a zna to i street stylerica koju smo zamijetili dok je prolazila središtem Zagreba.

Ulična moda u Zagrebu - 5 Foto: Josip Moler/Cropix

Za svoj ljetni street style odabrala je maksi haljinu brenda Guess, model bijele boje s elegantnim cvjetnim uzorkom i dubokim dekolteom ukrašenim ženstvenim bijelim vezom. Haljina je skupljena ispod grudi, a onda se širi u lepršavi kroj te djeluje vrlo lagano i udobno, pa je zato idealan odabir kada je vani vruće. Preko haljine stavila je crni bolero kratkih rukava od prozirnog materijala nalik tilu.

Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess Foto: Guess

Smeđe natikače ravnih potplata ove su sezone popularnije nego ikada, a jedan lijepi model smeđe boje nosi i ova dama kovrčave plave kose. Velika mekana torba boje pijeska i široka metalna narukvica na lijevoj ruci dodatno su uljepšale njezin street style.

Još dobre ulične mode iz centra Zagreba pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 6 Foto: Josip Moler/Cropix

Divna ljetna haljina iz Zare koja posebno dobro stoji ženama manjih grudi

30 fotografija koje dokazuju da se na ulicama hrvatskih gradova nose najdivnije ljetne haljine