Španjolska Zara poznata je po komadima koji postanu jako popularni među zaljubljenicama u modu. Takvi komadi razgrabe se s polica i postanu pravi hit na društvenim mrežama.

Galerija Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem +5 Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem

Korisnike društvenih mreža oduševila je tako i kombinirana pletena haljina s kukičanim detaljem koja je dio nove Zarine ljetne kolekcije.

Duga haljina s ravnim izrezom, koja se blago širi od grudi, ima vezicu na dekolteu i tanke naramenice. Dio na grudima je kukičan. Rub haljine krasi veliki volan.

Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ružičastu haljinu krasi efektni uzorak u crvenoj boji, a dolazi u veličinama od S do L. Cijena haljine je 39,95 eura, a u trenutku pisanja teksta na webshopu je bila dostupna samo veličina S - i to posljednji komadi.

Zara povremeno nadopuni zalihe, a koliko je popularna ova haljina najbolje dokazuje činjenica da se svaki put dostupni brojevi brzo rasprodaju.

Pletena haljina iz Zare s kukičanim detaljem Cijena haljine je 39,95 eura, a dolazi u veličinama S, M i L (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na društvenim mrežama mnogi su rekli da su oduševljeni ovom haljinom, a mnogi su izrazili mišljenje kako se radi o kreaciji koja posebno dobro pristaje ženama s manjim grudima. Ako se bacite u lov na ovu haljinu, uzmite u obzir Zarinu napomenu da se radi o odjevnom predmetu koji je manji od prave konfekcijske veličine.

Od 11 eura: 12 dugih haljina u kojima ćete se osjećati kao da nemate ništa na sebi Lepršave haljine od podatnih tkanina iznimno su tražene u ljetno vrijeme Mango haljina, 79,99 eura Next haljina, 30 eura +9 H&M haljina, 34,99 eura

Nina Badrić u jednoj od najljepših ljetnih haljina kojoj ne trebaju nikakvi posebni dodaci Nina Badrić Haljina brenda Zimmermann Nina Badrić u haljini brenda Zimmermann +4 Nina Badrić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju