Posljednji proljetni vikend na dubrovačkim ulicama zavladala je vreva, što i ne čudi jer u četvrtak navečer kalendarski počinje ljeto. Ljetni solsticij donosi i početak najtoplijeg godišnjeg doba tijekom kojeg su ravne natikače nezaobilazna obuća.

Galerija

A jedne skupocjene natikače ravnog potplata nosi i dubrovačka street stylerica, i to najpoznatiji model luksuzne francuske modne kuće Hermès, nazvan Oran. Elegantne kožnate natikače imaju prepoznatljivi dizajn u obliku slova H te dolaze u raznim bojama, a plavuša iz Dubrovnika za svoj street style odabrala je model klasične crne boje.

Ulična moda u Dubrovniku - 2 Foto: Tonci Plazibat/Cropix

Gornji dio kombinacije složila je od uskog crnog topa i dugačke suknje s predivnim uzorkom u raznim nijansama plave boje koje se prelijevaju. Uzorak je pravi morski i ljetni, kao i velika torba od rafije francuske modne kuće Saint Laurent, model s kožnatim privjeskom na kojem se nalaze slova YSL (Yves Saint Laurent).

Sličan model torbe modne kuće Saint Laurent kakav nosi street stylerica iz Dubrovnika Foto: www.ysl.com

Trendi sunčane naočale i tanke narukvice lijepo su zaokružile street style za šetnju Dubrovnikom. Ostala izdanja dubrovačke ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Dubrovniku - 4 Foto: Tonci Plazibat/Cropix

Mama iz centra Zagreba u savršenoj maksi suknji koja ljeti nema konkurenciju

"Gole" štikle sa zagrebačke špice koje (ni)su zasjenile jednu od najpopularnijih haljina ovoga proljeća