Na hrvatskim ulicama svakodnevno viđamo street style izdanja koja bi poželjela i ulice svjetskih metropola, a jedno takvo moćno izdanje pokazala je atraktivna street stylerica koja je prošetala centrom Zagreba. Nosila je jednostavnu, ali vrlo efektnu haljinu u kojoj se ocrtavala njezina ženstvena silueta.

Galerija

Za svoj street style tamnokosa ljepotica odabrala je plisiranu maksi haljinu ravnog kroja iz trgovine Massimo Dutti. Haljina pastelno zelene nijanse u gornjem dijelu ima asimetrični izrez na jedno rame i lijepo pada, te ističe obline zgodne street stylerice.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

Haljina je dostupna u veličinama od XS do L, a slobodno možemo reći da je zvijezda ove naše street style priče nosi i bolje od modela s fotografija u online trgovini.

Street stylerica iz Zagreba nosi plisiranu maksi haljinu uz trgovine Massimo Dutti - 3 Foto: www.massimodutti.com

Kreaciju s wow efektom koja joj pristaje kao salivena ljepotica iz Zagreba spojila je s ravnim natikačama također s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti. Smeđe natikače četvrtastog oblika imaju jedan deblji remen ukrašen zlatnom kopčom, a zbog svojeg klasičnog elegantnog dizajna lako se kombiniraju u dnevnim, pa i večernjim izdanjima.

Svom street styleu dodala je još smeđu torbu francuske modne kuće Louis Vuitton, koju je nosila pod rukom, okrugle zlatne naušnice i šik sunčane naočale bez okvira.

Jedan model dominira: Pogledajte kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela