Na hrvatskim ulicama svakodnevno viđamo street style izdanja koja bi poželjela i ulice svjetskih metropola, a jedno takvo moćno izdanje pokazala je atraktivna street stylerica koja je prošetala centrom Zagreba. Nosila je jednostavnu, ali vrlo efektnu haljinu u kojoj se ocrtavala njezina ženstvena silueta.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba - 3 +12 Street stylerica iz Zagreba nosi natikače iz trgovine Massimo Dutti

Za svoj street style tamnokosa ljepotica odabrala je plisiranu maksi haljinu ravnog kroja iz trgovine Massimo Dutti. Haljina pastelno zelene nijanse u gornjem dijelu ima asimetrični izrez na jedno rame i lijepo pada, te ističe obline zgodne street stylerice.

Ulična moda u centru Zagreba - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi maksi haljinu iz trgovine Massimo Dutti (Foto: Josip Moler/Cropix)

Haljina je dostupna u veličinama od XS do L, a slobodno možemo reći da je zvijezda ove naše street style priče nosi i bolje od modela s fotografija u online trgovini.

Street stylerica iz Zagreba nosi plisiranu maksi haljinu uz trgovine Massimo Dutti - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi plisiranu maksi haljinu uz trgovine Massimo Dutti (Foto: www.massimodutti.com)

Kreaciju s wow efektom koja joj pristaje kao salivena ljepotica iz Zagreba spojila je s ravnim natikačama također s potpisom španjolskog brenda Massimo Dutti. Smeđe natikače četvrtastog oblika imaju jedan deblji remen ukrašen zlatnom kopčom, a zbog svojeg klasičnog elegantnog dizajna lako se kombiniraju u dnevnim, pa i večernjim izdanjima.

Svom street styleu dodala je još smeđu torbu francuske modne kuće Louis Vuitton, koju je nosila pod rukom, okrugle zlatne naušnice i šik sunčane naočale bez okvira.

Jedan model dominira: Pogledajte kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici +17 Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju