Sredina je mjeseca srpnja i iako je dosta onih koji su gradski asfalt već zamijenili morem i plažom, Zagreb je i dalje pun ljudi koji su i ovaj vikend proveli u centru grada. Među njima bila je i zgodna trudnica u ženstvenoj street style kombinaciji.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba

U trudnoći mnogim je ženama pri odabiru odjevnih kombinacija na prvom mjestu udobnost, ali pritom se ne odriču ni dobrog stila. Haljine koje ističe trudničko tijelo čest su im odabir, a jednu takvu haljinu u kojoj baš ništa ne stišće nosi i street style trudnica koja je prošla centrom Zagreba.

Ulična moda u centru Zagreba - 9 Street style trudnica iz Zagreba u uskoj haljini i platformama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odjevnu kombinaciju složila je od uske haljine izrađene od sitno rebrastog materijala boje pijeska. Haljina ima deblje naramenice te seže tik do ispod koljena. Zahvaljujući pripijenom kroju maksimalno je istaknula figuru ove zgodne trudnice, koja ju je spojila sa svijetlo smeđim sandalama na visoku platformu.

Slatka torba u stilu cekera s detaljima od smeđe kože, smeđe sunčane naočale i nekoliko komada decentnog nakita sjajno su upotpunili street style lijepe trudnice iz Zagreba.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

U fotogaleriji na početku tekta pogledajte i druge street style kombinacije s vrućeg zagrebačkog asfalta.

Lipa si, lipa, anđeli ti sliče: Brineta u Zarinoj haljini očarala zagrebačku špicu Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Karl Kani, 20 EUR +2 Natikače brenda Karl Kani u zagrebačkom street style izdanju

Trudnica iz centra Zagreba: Uska suknja s opasnim prorezom u kojoj ništa ne steže Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 +0 Street style trudnice iz centra Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju