Viktorija Rađa svojom novom fotografijom na Instagramu podsjetila nas je da je ljeto jako blizu. Bivša misica prošetala je splitskom Zapadnom obalom i pokazala odjevno izdanje u šorcu i sandalama s platformom.

Galerija

Zapadna obala svojevrsni je obalni i morski nastavak splitske Rive, šetnica koja se proteže u dužini od 623 metra. U potpunosti popločana bijelim bračkim kamenom, Zapadna obala nije samo mjesto gdje pri ispijanju kave možete uživati u najspektakularnijem pogledu na Split.

Tu možete i saznati koji su splitski sportaši osvojili olimpijsku medalju te na taj način promovirali svoj grad diljem svijeta.

Na dijelu šetnice tik uz more postavljene su brončane ploče s imenom i prezimenom osvajača olimpijske medalje, prema kronološkom redu, od prve splitske olimpijske medalje, piše na stranici Turističke zajednice grada Splita.

I suprug Viktorije Rađe, bivši košarkaš Dino Rađa, osvajač je dviju olimpijskih medalja te je i njegovo ime uklesano na tim pločama.

Lijepi, sunčani dan u Splitu Viktorija Rađa je iskoristila za šetnju Zapadnom obalom u društvu splitske umjetnice Marijane Radovniković, koja ju je i fotografirala. Ljubitelji mode prvenstveno su zapazili Viktorijin stajling u ljetnom điru.

Splitska ljepotica zelenu košulju dugih rukava kombinirala je uz šorc talijanskog brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, koji je 1984. osnovala dizajnerica Alberta Ferretti. Šorc ima dezen s velikim ružama plave boje, a kratke hlačice maksimalno su naglasile vitke noge Viktorije Rađe.

Viktorija Rađa nosi cvjetni šorc brenda Philosophy di Lorenzo Serafini Foto: www.thebs.com

Figuru je dodatno izdužila bijelim sandalama s platformom i visokom debelom petom.

Inspirirani stilom Viktorije Rađe, u trgovinama smo potražili slične modele sandala s platformom, a odabranih 10 modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, 34,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Nosi se bez hlača: Viktorija Rađa u sako-haljini ispod koje je dovoljan samo grudnjak

Baš su zanimljive! Udobne hlače Viktorije Rađe mnoge bi žene nosile umjesto trenirke