Viktorija Rađa i njezin suprug Dino Rađa posjetili su Valenciju, treći najveći grad u Španjolskoj, nakon Madrida i Barcelone. Valencia se nalazi na istoku Španjolske, na obali Sredozemnog mora poznatoj kao Costa del Azahar. Brojne ljepote tog mediteranskog grada privukle su i bračni par Rađa.

Galerija Viktorija Rađa Viktorija i Dino Rađa ispred građevine L'Agora u Valenciji Viktorija Rađa s torbom modne kuće Bottega Veneta +5 Odjevne kombinacije Viktorije Rađe

Viktorija Rađa na svom Instagramu podijelila je nekoliko trenutaka s putovanja u Valenciju sa suprugom Dinom Rađom. Na jednoj fotografiji supružnici poziraju ispred građevine L'Àgora, multifunkcionalnog objekta koji se nalazi u sklopu kulturnog i arhitektonskog kompleksa Ciudad de las Artes y las Ciencias (Grad umjetnosti i znanosti).

L'Àgoru je dizajnirao Santiago Calatrava, španjolski arhitekt i statičar, a u tom objektu, između ostalog, održavaju se i sportska događanja. Ciudad de las Artes y las Ciencias najvažnije je moderno turističko odredište u gradu Valenciji i jedno od 12 blaga Španjolske.

Viktorija i Dino bili su i na pješčanoj plaži te na glavnom gradskom trgu zvanom Plaza de la Reina. U kratkom videu Viktorija je pokazala ljepote tog trga na kojem je smještena i katedrala El Miguelete, a vjeruje se da se u toj katedrali nalazi originalni sveti kalež, odnosno sveti gral.

Nisu svi koji lutaju izgubljeni, napisala je Viktorija Rađa uz objavu na Instagramu. Za lutanja po Valenciji bivša misica odabrala je prikladnu odjevnu kombinaciju u bijeloj i sivoj boji. Najupečatljivije su svakako hlače sive boje širih nogavica, koje imaju vezanje na preklop te proreze u predjelu struka. Hlače djeluju vrlo udobno, a opet su šik, pa mogu biti dobra zamjena trenirci kada želimo manje sportski look, a ne želimo se odreći udobnosti.

Viktorija i Dino Rađa ispred građevine L'Agora u Valenciji Viktorija i Dino Rađa ispred građevine L'Agora u Valenciji (Foto: Instagram@viktorija.radja)

Uz takve zanimljive hlače najbolje pristaje jednostavna majica, a Viktorija ih je spojila s običnom bijelom majicom s kratkim rukavima. Za turističko razgledavanje grada najbolja je i što udobnija obuća, a Viktorija je svom ležernom stajlingu dodala bijele tenisice s tri crne crte marke Adidas.

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Viktorija Rađa: Štikle koje su uporno otpisivali vratile se u velikom stilu Viktorija i Dino Rađa na premijeri dokumentarnog filma o Toniju Kukoču Toni Kukoč na premijeri u pratnji majke Radojke i supruge Renate Renata Kukoč u sandalama s prednjom platformom i visokom potpeticom +3 Viktorija Rađa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju