Holivudske zvijezde za svoje domove obično biraju luksuzna imanja na izoliranim mjestima s maksimalnom privatnošću, a koje su okružene opuštajućim zelenilom.

Stancija Vinella koje se prostire na oko 60.000 četvornih metara u blizini Motovuna jedno je od takvih mjesta – okružena je vinogradima, maslinicima i gustom šumom.

Glavna točka imanja raskošno je kameno zdanje s početka 17. stoljeća, koje je u potpunosti obnovljeno u periodu od 2019. do 2021. godine.

Besprijekorno obnovljeni kameni blokovi boje meda oduzimaju dah na prvi pogled kao i izložene starinske hrastove grede i cotto pločice u kombinaciji s udobnim namještajem u prirodnim tonovima.

Stancija Vinella kod Motovuna - 10 Foto: Airbnb.com

U neutralnim bojama

Kuća se prostire na oko 460 četvornih metara – u njezinoj unutrašnjosti pronaći ćete pet luksuznih spavaćih soba s pripadajućim kupaonicama za idealan boravak 10 osoba.

Tu je i ogromna dnevna soba u koju dopire mnoštvo prirodne svjetlosti, ali i monumentalna kuhinja u odvažnoj nijansi opremljena sa svim potrebnim stvarima za pripremu gastronomskih gozbi.

U ovom prostranom komadiću raja moderni se komadi vješto sljubljuju s antiknim namještajem, egzotičnom rasvjetom te upečatljivim umjetničkim djelima iz Azije i Afrike.

Stancija Vinella kod Motovuna - 6 Foto: Airbnb.com

Beskonačni bazen

U sklopu imanja nalazi se i prekrasni beskonačni bazen ispunjen morskom vodom veličine 14 x 5 metara sa zapanjujućim pogledom na Motovun u kojem se možete osvježiti tijekom ljetnih vrućina.

Uz njega su smještene ležaljke, ali i natkrivena terasa sa stolom za blagovanje, kao i ljetna kuhinja.

Stancija Vinella kod Motovuna - 16 Foto: Airbnb.com


Nestvarno lijepa stancija Vinella se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb. Dio njezinog šarma možete otkriti u fotogaleriiji na početku teksta.

Dnevna soba s pogledom na more: Divna kuća na Korčuli u kojoj bismo proveli cijelo ljeto

Dnevna soba je bajka! Zavirite u divnu kamenu kuću u Istri koja je okružena cvijećem