Kad temperature porastu u termometru, odmah počnemo maštati o nekoj prekrasnoj morskoj destinaciji na kojoj bismo se mogli dobro odmoriti i pošteno rashladiti. Kuća Sunny Side na Korčuli izgleda kao jedno od takvih mjesta.

Galerija Kuća za odmor Sunny Side u uvali Pičena na Korčuli - 7 Kuća za odmor Sunny Side u uvali Pičena na Korčuli - 10 Kuća za odmor Sunny Side u uvali Pičena na Korčuli - 5 +6 Iz dnevne sobe možete direktno na terasu

Kuća za odmor Sunny Side prostire se na oko 75 četvornih metara iznad slikovite uvale Pičena u blizini Vela Luke. Obuhvaća tri spavaće sobe za maksimalan smještaj šest osoba, a nudi čaroban pogled na more iz gotovo svakog kutka.

Tradicionalna dalmatinska arhitektura ovdje se spaja s modernim elementima što rezultira oku ugodnim prostorom koji poziva na odmor.

Kuća za odmor Sunny Side u uvali Pičena na Korčuli - 8 Kuća se nalazi tik uz more (Foto: Airbnb.com)

Taj efekt dodatno se pojačava u prostranoj dnevnoj sobi koja je uređena u umirujućim prirodnim nijansama zelene i smeđe boje, a iz koje puca nezaboravan pogled na okolicu.

Iz dnevnog boravka možete izaći na manju terasu i guštati u tom divnom morskom prizoru.

Kada se želite rashladiti, spustite se stepenicama do plaže s betonskim platoom i skočite u more – ono je udaljeno od kuće svega nekoliko koraka. Ovdje vam su na raspolaganju i privatne namjenske ležaljke i suncobrani za ultimativno ljetno opuštanje.

Kuća za odmor Sunny Side u uvali Pičena na Korčuli - 9 Ležaljke uz more (Foto: Airbnb.com)

Kuća za odmor Sunny Side na Korčuli iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb. Kako ona zapravo izgleda, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Dnevna soba je bajka! Zavirite u divnu kamenu kuću u Istri koja je okružena cvijećem Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 4 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 3 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 2 +9 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 1

Nije Beverly Hills, već Veprinac: Vila u staklu i mramoru čiji svaki kvadrat odiše luksuzom Vila Naya Opatija - 4 Vila Naya Opatija - 11 Vila Naya Opatija - 7 +8 Vila Naya Opatija - 12

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju