Boravak u prirodi dubinski opušta tijelo i duh. Ne čudi stoga što uvijek biramo zelene oaze kada planiramo svoj godišnji odmor.

Galerija Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 4 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 3 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 2 +9 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 1

Ova kamena kuća u Smoljancima koja je oko tri kilometra udaljena od renesansnog gradića Svetvinčenat jedno je od onih mjesta u kojima znate da biste se baš dobro odmorili.

Nalazi se na relativno izoliranom mjestu – na imanju od oko 2000 kvadrata, a okružena je drvećem i cvijećem.

Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 9 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 9 (Foto: Airbnb.com)

Na terasi kuće nalazi se natkrikveni jaccuzzi, ležaljke za sunčanje, kuhinja na otvorenom, ali i stol s klupama za druženje s obitelji i prijateljima.

Ako mislite da je njezin eksterijer veličanstven, pričekajte dok ne kročite kroz kućni prag. U klimatiziranoj unutrašnjosti ove tradicionalne istarske kuće očekuje vas ugodna oaza za odmor i relaksaciju s prostorijama uređenima u nježnim pastelnim bojama.

Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 8 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 8 (Foto: Airbnb.com)

Dnevni boravak osvaja na prvi pogled svojom nenametljivom sofisticiranošću i udobnošću, a koje je prepuno malih i decentnih detalja s motivom cvijeća.

Na raspolaganju su vam i dvije prekrasno uređene spavaće sobe, kupaonica i dobro opremljena kuhinja s modernim aparatima.

Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 3 Kamena kuća, Svetvinčenat, Istra - 3 (Foto: Airbnb.com)

Kamena kuća u blizini Svetvinčenta iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 140 eura za noć. Dio njenog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je stresu zabranjen ulaz Kuća za odmor Sukha u Međimurju Kuća za odmor Sukha u Međimurju Kuća za odmor Sukha u Međimurju +16 Kuća za odmor Sukha u Međimurju

Kuća u Donjoj Stubici u kojoj bi se ljubitelji orhideja osjećali kao u rajskom vrtu Barbara Martinić iz Donje Stubice uzgaja orhideje Barbara Martinić iz Donje Stubice uzgaja orhideje - 13 Barbara Martinić iz Donje Stubice uzgaja orhideje - 7 +12 Barbara Martinić iz Donje Stubice uzgaja orhideje - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju