Brak Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića na glasu je kao jedan od najstabilnijih na domaćoj sceni, a činjenica da su zajedno već 23 godine dovoljno govori o čvrstoći i snazi njihova odnosa.

Galerija

Kao najvažniji faktor za uspjeh ljubavnog odnosa Ljupka ističe slobodu. Sve može uspjeti ako je tu ljubav, poštovanje i razumijevanje, a ono najbitnije od svega je sloboda. Da imaš slobodu, i ti od svog partnera i on od tebe, kazala je svojevremeno u intervjuu za IN magazin Nove TV.

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić u braku su od 2006. Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Jedna od naših najboljih manekenki, a danas uspješna poduzetnica udala se za bivšeg nogometaša u svibnju 2006. godine na ceremoniji koja se održala u jednom zagrebačkom golf-klubu.

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima

Ljupka je za svoj veliki dan odabrala vjenčanicu koja bi se svidjela ljubiteljicama raskošnijih modela.

Kreaciju otvorenih ramena i naglašena struka s grandioznim donjim dijelom sastavljenim od asimetričnih volana koji se protežu u diskretan šlep ljepotica je nadopunila elegantnim velom s čipkastim detaljima.

Ljupka Gojić Mikić u raskošnoj vjenčanici Foto: Marko Prpić/Pixsell

Kao kontrast raskošnoj vjenčanici nametnuo se predivan buket sastavljen od ivančica, vrlo jednostavan i romantičan.

Jednostavan je bio i njezin make-up. Predivna Ljupka odlučila se za maksimalno prirodnu varijantu šminke, bez previše pudera, uz blago naglašene usne.

Ljupka Gojić Mikić Foto: Biljana Gaurina/Cropix