Vlatka Pokos velika je ljubiteljica klasične mode, ali uvijek s daškom osobnosti i ženstvenosti. Svevremenski modni komadi, poput visokih crnih čizama i crne kožnate jakne, obvezni su u njezinoj garderobi.

Galerija

A jedan atraktivan dnevni stajling u crnoj boji Vlatka Pokos pokazala je u kratkoj videosnimci koju je objavila na Instagramu. Vlatka je za izlazak na piće odabrala usku crnu kožnatu jaknu koju je nosila zakopčanu te uz nju crnu dolčevitu. Posebnu pozornost privukle su čizme na visoku potpeticu koje voditeljica i pjevačica nosi uz minicu.

Vlatka nosi uske čizme iznad koljena koje prianjaju uz nogu poput čarape, a riječ je o modelu od rastezljive tanje kože koji svakoj kombinaciji daje dozu zavodljivosti.

Modno izdanje upotpunila je predimenzioniranim sunčanim naočalama četvrtastih okvira te najdražom torbom modne kuće Dior s utisnutim prepoznatljivim uzorkom, mini modelom crne torbe Lady Dior.

Torbica četvrtastog oblika s ručkom pojam je svevremenske elegancije i sofisticiranosti, a ime je dobila po princezi Diani ili Lady Di, koja je bila njezina velika obožavateljica.

Nadahnuti stilom Vlatke Pokos, u trgovinama smo potražili visoke crne čizme s potpeticom, a sedam izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Catwalk čizme (Deichmann), 59,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Vlatka Pokos: Prozirna bluza koja tako dobro izgleda uz skinny traperice i štikle

Vlatka Pokos opet dokazala da je omražena kombinacija Anne Wintour zapravo - savršena