Uz pisanice i šarene tulipane, pilići, zečići i mrkvice nezaobilazni su uskršnji motivi koji će postati glavne zvijezde šarenog stola.

 

Galerija

Zajedničko pripremanje slastica, ukrašavanje stola i bojenje uskršnjih jaja idealna je aktivnost kojoj će se jednako veseliti i djeca i roditelji. Zaposlene malene dječje ručice obožavat će zabavu i smijeh kod stola i uz to uživati u kreativnim aktivnostima koje potiču maštu. Bez obzira na to jeste li ljubitelj minimalističkog blagdanskog stola ili obožavate razigrano šarenilo, slasni štapići s uskršnjim motivima lako će se uklopiti u svaku dekoraciju i učiniti ovaj Uskrs još posebnijim.

Za izradu ukusnih i ukrasnih šarenih štapića raznih motiva koji će upotpuniti dekoraciju uskršnjeg stola, osim mašte i kreativnosti, potrebni su vam razni ukrasi za kolače od kojih će kasnije nastati kljun pilića, zečje nožice ili pak listovi za mrkvu. Bilo da ste ljubitelj slatkih i slasnih štapića s lješnjakom, kavom, obožavate kokos ili pak bijelu čokoladu, odaberite svoj omiljeni okus Lasta Krem štapića i uživajte u desertu u koji će se klinci zaljubiti na prvu. Postupak pripreme pogledati možete u našem videu.

Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Šareni uskršnji štapići – sastojci:

  • 200 g Lasta Krem štapić lješnjak/kava/kokos/bijela čokolada
  • 300 g bijele čokolade
  • jestiva boja za kolače (narančasta, roza i žuta)
  • razni jestivi ukrasi za slastice

Šareni uskršnji štapići – priprema:

  1. Usitnjenu bijelu čokoladu premjestite u dublju posudu. U loncu zagrijte vodu i potom otopite bijelu čokoladu na pari. Nakon što je čokolada otopljena, pričekajte da se malo ohladi. Pripremite tri manje posudice pa podijelite smjesu na tri dijela.
    Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  2. U svaku od posudica dodajte malo jestive boje, otprilike prstohvat i dobro promiješajte.
    Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  3. Obojenu smjesu stavite u jednokratne vrećice za slastice i ukrasite omiljeni okus Lasta Krem štapića. Narančastu boju koristite za izradu mrkvice, štapić iscrtajte žutom kako biste dobili pilića, a ružičastu koristite za motiv zeca.
  4. Ukrasite štapiće ukrasima za slastice i uživajte u malim preslatkim remek-djelima koja će osvojiti i velike i male.

Odaberite svoj omiljeni okus Lasta Krem štapića i pustite mašti na volju. Bez obzira na to tko će sudjelovati u ovoj slatkoj avanturi, zabave, smijeha, ali i ukusnih i slasnih nagrada u obliku neodoljivog deserta neće nedostajati.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lasta po najvišim profesionalnim standardima.