Uz pisanice i šarene tulipane, pilići, zečići i mrkvice nezaobilazni su uskršnji motivi koji će postati glavne zvijezde šarenog stola.

  Galerija Krem štapići Krem štapići Krem štapići +7 Krem štapići

Zajedničko pripremanje slastica, ukrašavanje stola i bojenje uskršnjih jaja idealna je aktivnost kojoj će se jednako veseliti i djeca i roditelji. Zaposlene malene dječje ručice obožavat će zabavu i smijeh kod stola i uz to uživati u kreativnim aktivnostima koje potiču maštu. Bez obzira na to jeste li ljubitelj minimalističkog blagdanskog stola ili obožavate razigrano šarenilo, slasni štapići s uskršnjim motivima lako će se uklopiti u svaku dekoraciju i učiniti ovaj Uskrs još posebnijim.

Za izradu ukusnih i ukrasnih šarenih štapića raznih motiva koji će upotpuniti dekoraciju uskršnjeg stola, osim mašte i kreativnosti, potrebni su vam razni ukrasi za kolače od kojih će kasnije nastati kljun pilića, zečje nožice ili pak listovi za mrkvu. Bilo da ste ljubitelj slatkih i slasnih štapića s lješnjakom, kavom, obožavate kokos ili pak bijelu čokoladu, odaberite svoj omiljeni okus Lasta Krem štapića i uživajte u desertu u koji će se klinci zaljubiti na prvu. Postupak pripreme pogledati možete u našem videu.

Krem štapići Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Šareni uskršnji štapići – sastojci:

  • 200 g Lasta Krem štapić lješnjak/kava/kokos/bijela čokolada
  • 300 g bijele čokolade
  • jestiva boja za kolače (narančasta, roza i žuta)
  • razni jestivi ukrasi za slastice

Šareni uskršnji štapići – priprema:

  1. Usitnjenu bijelu čokoladu premjestite u dublju posudu. U loncu zagrijte vodu i potom otopite bijelu čokoladu na pari. Nakon što je čokolada otopljena, pričekajte da se malo ohladi. Pripremite tri manje posudice pa podijelite smjesu na tri dijela.
    Krem štapići Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  2. U svaku od posudica dodajte malo jestive boje, otprilike prstohvat i dobro promiješajte.
    Krem štapići Krem štapići Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  3. Obojenu smjesu stavite u jednokratne vrećice za slastice i ukrasite omiljeni okus Lasta Krem štapića. Narančastu boju koristite za izradu mrkvice, štapić iscrtajte žutom kako biste dobili pilića, a ružičastu koristite za motiv zeca.
  4. Ukrasite štapiće ukrasima za slastice i uživajte u malim preslatkim remek-djelima koja će osvojiti i velike i male.

Odaberite svoj omiljeni okus Lasta Krem štapića i pustite mašti na volju. Bez obzira na to tko će sudjelovati u ovoj slatkoj avanturi, zabave, smijeha, ali i ukusnih i slasnih nagrada u obliku neodoljivog deserta neće nedostajati.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lasta po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju