Nakon uspješne glazbene turneje Jennifer Lopez punom parom radi na svojoj glumačkoj karijeri.

Galerija

Tek što je odradila promociju filma "Hustlers", u kojem glumi Ramonu, vođu skupine striptizeta koja se odluči osvetiti svojim bogatim klijentima, počela je snimati novi film radnog naziva "Marry me".

Jennifer Lopez i John Bradley na setu filma Foto: Profimedia

U romantičnoj komediji redateljice Kat Coiro Jennifer tumači lik pop-zvijezde koju njezin zaručnik, također velika glazbena zvijezda, ostavi uoči vjenčanja. Ceremonija vjenčanja trebala se održati ispred publike u Madison Square Gardenu, a kako ne bi ostala posramljena pred tolikim brojem ljudi, ostavljena mladenka iz publike odabire stranca i oženi se za njega.

Jennifer Lopez: Cipele koje su u drugi plan bacile čak i začuđujući šešir

Nisu za svakoga: Može li ove traperice "isfurati" samo Jennifer Lopez?

J.Lo je priznala kako prilikom snimanja filmova puno pažnje pridaje garderobi svojih likova, a sudeći po fotografijama sa seta nove komedije, njezin lik nosit će sjajne kombinacije.

Glumica je u sceni koju je snimala s Johnom Bradleyjem, zvijezdom serije "Igra prijestolja", nosila vrlo efektnu crvenu haljinu Alexa Perryja.

Haljina duž cijele stražnje strane ima patentni zatvarač Foto: Moda Operandi

Vatreno crveni model pod nazivom "Declan" u potpunosti napravljen od poliestera, ukrašen je mnoštvom blještavih šljokica. Izrazito uski model s drapiranim rukavima na stražnjoj strani ima patentni zatvarač koji se proteže duž cijele haljine.

S obzirom na to koliko je uska i kako je krojena, ova haljina jednostavno se ne može odjenuti, ali ni svući bez nečije pomoći.

Jennifer ju je kombinirala s crvenim štiklama Gianvitta Rossija koje na predjelu prstiju imaju prozirne trakice i tako u kombinaciji s potpeticom visokom 10 centimetara vizualno dodatno produžuju noge.

Uska haljina zadala je malo problema J.Lo prilikom izlaska iz automobila Foto: Profimedia