Nakon uspješne glazbene turneje Jennifer Lopez punom parom radi na svojoj glumačkoj karijeri.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez i John Bradley na setu filma Jennifer u haljini Alexa Perryja +2 Uska haljina zadala je malo problema J.Lo prilikom izlaska iz automobila

Tek što je odradila promociju filma "Hustlers", u kojem glumi Ramonu, vođu skupine striptizeta koja se odluči osvetiti svojim bogatim klijentima, počela je snimati novi film radnog naziva "Marry me".

Jennifer Lopez i John Bradley na setu filma Jennifer Lopez i John Bradley na setu filma (Foto: Profimedia)

U romantičnoj komediji redateljice Kat Coiro Jennifer tumači lik pop-zvijezde koju njezin zaručnik, također velika glazbena zvijezda, ostavi uoči vjenčanja. Ceremonija vjenčanja trebala se održati ispred publike u Madison Square Gardenu, a kako ne bi ostala posramljena pred tolikim brojem ljudi, ostavljena mladenka iz publike odabire stranca i oženi se za njega.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Cipele koje su u drugi plan bacile čak i začuđujući šešir

Jennifer Lopez Nisu za svakoga: Može li ove traperice "isfurati" samo Jennifer Lopez?

J.Lo je priznala kako prilikom snimanja filmova puno pažnje pridaje garderobi svojih likova, a sudeći po fotografijama sa seta nove komedije, njezin lik nosit će sjajne kombinacije.

Glumica je u sceni koju je snimala s Johnom Bradleyjem, zvijezdom serije "Igra prijestolja", nosila vrlo efektnu crvenu haljinu Alexa Perryja.

Haljina duž cijele stražnje strane ima patentni zatvarač Haljina duž cijele stražnje strane ima patentni zatvarač (Foto: Moda Operandi)

Vatreno crveni model pod nazivom "Declan" u potpunosti napravljen od poliestera, ukrašen je mnoštvom blještavih šljokica. Izrazito uski model s drapiranim rukavima na stražnjoj strani ima patentni zatvarač koji se proteže duž cijele haljine.

S obzirom na to koliko je uska i kako je krojena, ova haljina jednostavno se ne može odjenuti, ali ni svući bez nečije pomoći.

Jennifer ju je kombinirala s crvenim štiklama Gianvitta Rossija koje na predjelu prstiju imaju prozirne trakice i tako u kombinaciji s potpeticom visokom 10 centimetara vizualno dodatno produžuju noge.

Uska haljina zadala je malo problema J.Lo prilikom izlaska iz automobila Uska haljina zadala je malo problema J.Lo prilikom izlaska iz automobila (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju