Čekali smo ga dugo i sada je napokon tu. Naravno, dobro staro ljeto. Nakon nekoliko mjeseci nestabilnog, kišnog i hladnjikavog vremena, ljeto je i službeno ovdje.

Galerija

Jasno se to vidi i po odjevnim kombinacijama na ulicama hrvatskih gradova. Kada je u pitanju ženska moda, dominiraju haljine u raznim varijantama.

Očekivano, jedan od najpopularnijih modela je haljina u bijeloj boji koja je svakog ljeta hit. Na zagrebačkoj špici nosila ju je u jedna zgodna dama koja je za svoju kombinaciju odabrala uži "halterneck" model s otvorenim leđima.

Dama iz Zagreba u vrtoglavim štiklama brenda Aldo Foto: Josip Moler/Cropix

Bijela boja haljine dodatno je naglašavala preplanulu put naše današnje street style zvijezde koja je modno izdanje nadogradila torbicom Ivančice Pahor. Torbica u pastelnoj nijansi plave boje ukrašena je perjem i blještavim aplikacijama, a ima i remen napravljen od perli.

Umjesto natikača ili udobnijih sandala koje ovih dana vladaju na špici, odlučila se za efektniji model s potpisom brenda Aldo.

Štikle brenda Aldo i torbica Ivančice Pahor Foto: Josip Moler/Cropix

Šarene štikle s raznim motivima imaju potpeticu visine 11,5 centimetara i minimalnu platformu na prednjem dijelu. Na njemu se nalazi i remenčić u obliku zlatnog lanca koji ove štikle čini još upečatljivijima.

Štikle brenda Aldo s potpeticom od 11,5 centimetara Foto: Aldo

Ni ova ljepotica sa špice nije odoljela torbi brenda koji Hrvatice jednostavno obožavaju

Zadarska ljepotica "nepoželjnom" kombinacijom udarila kontru najpopularnijoj ljetnoj boji

I ova ljepotica nosi trenutačno najpopularniji model salonki na zagrebačkoj špici

Zagrebački street style: Lijepa brineta u najpoželjnijem komadu sezone