Moć modnih dodataka u stiliziranju odjevne kombinacije uistinu je velika. I najjednostavniji odjevni komadi izgledat će fantastično u paru s efektnijim dodacima. Glavni "dodatni" modni adut za većinu žena je torba, a u ponudi raznih brendova definitivno ne nedostaje upečatljivih modela.

Galerija Torba Le Chiquito dostupna je u raznim bojama i veličinama Jacquemus Le Chiquito Sunčane naočale Swarovski +3 Narukvice modne kuće Dior

Među najzanimljivijim torbama posljednjih godina zasigurno su one francuskog modnog brenda Jacquemus.

Torba Le Chiquito dostupna je u raznim bojama i veličinama Torba Le Chiquito dostupna je u raznim bojama i veličinama (Foto: Jacquemus)

Njihovi su modeli preko noći postali must have među ljubiteljicama mode, a koliko su efektni, vidi se i u ovom izdanju sa zagrebačke špice. Prelijepa mlada dama prošetala je centrom Zagreba s njihovim prepoznatljivim modelom Le Chiquito.

Jacquemus Le Chiquito Jacquemus Le Chiquito (Foto: Jacquemus)

Kao i većina njihovih modela, i ovaj dolazi u različitim veličinama, a naša današnja street style zvijezda za sebe je odabrala smeđi model u najvećoj dostupnoj veličini.

Ljepotica iz Zagreba u jednostavnoj kombinaciji nadograđenoj efektnim dodacima Ljepotica iz Zagreba u jednostavnoj kombinaciji nadograđenoj efektnim dodacima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nije to jedini dodatak koji se istaknuo u njezinu izdanju. Nosila je i damske naočale s predimenzioniranim okvirom koje potpisuje brend Swarovski, a za dozu sjaja i glamura pobrinule su se viseće naušnice modne kuće Chanel u zlatnoj boji. Na jednoj ruci nosila je narukvicu s kićankama, drugoj končanu i zlatnu s crvenim detaljima.

Jednostavan kratki top u bijeloj boji, plave cargo traperice i tenisice tako su nadograđene odličnim odabirom dodataka.

Torba Le Chiquito brenda Jacquemus Torba Le Chiquito brenda Jacquemus (Foto: Josip Moler/Cropix)

Duple štikle brenda Jacquemus Ne, oči vas ne varaju - ovo su duple štikle i suđeno im je da postanu hit

Severina Nismo ni sumnjali da će Severina bez problema isfurati najčudnije štikle u ovoj godini

Torba Le Vanito brenda Jacquemus Novi modeli torbi s potpisom brenda koji Hrvatice obožavaju

Mlada dama sa zagrebačke špice nosi sjajnu torbu brenda Jacquemus Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju