Pred nama je duga sezona otvorene obuće, prije svega sandala koje su već sad uvelike zastupljene u street style kombinacijama. Međutim, njihova apsolutna dominacije još nije počela. Ništa čudno, s obzirom na promjenjive vremenske (ne)prilike zbog kojih neprestano izmjenjuju kiša i sunce.

Galerija Slingback salonke na zagrebačkoj špici - 1 Slingback salonke na zagrebačkoj špici - 2 Slingback salonke na zagrebačkoj špici - 3 +8 Slingback salonke na zagrebačkoj špici

Zbog toga mnoge dame još uvijek preferiraju salonke. Sudeći po njihovim kombinacijama, ljubiteljicama mode koje posljednjih tjedana viđamo na zagrebačkoj špici trenutno se najviše sviđaju "slingback" modeli.

Slingback salonke na zagrebačkoj špici - 3 Slingback salonke na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Salonke sa zatvorenim pristima i otvorenom petom nikad ne izlaze iz mode, a očekivano su najzastupljenije u toplijem dijelu godine. I na zagrebačkoj špici najviše ih viđamo u proljetnim i ljetnim izdanjima.

Modeli s višom potpeticom prilagodljivi su svim kombinacijama i prigodama, a jedna mlada dama njima je nadopunila svoje elegantno dnevno izdanje.

Ljepotica iz Zagreba u trenutno najpopularnijem modelu saloni na špici Slingback salonke na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

U bijele hlače klasična kroja utaknula je plavu košulju s tankim prugastim uzorkom i opasala ih remenom smeđe boje koji nijansom podudara s torbicom. Nosila je i "slingback" salonke u svjetlijoj nijansi plave boje i s tanjom potpeticom.

U galeriji provjerite kakve "slingback" modele biraju druge dame sa zagrebačke špice.

Slingback salonke na zagrebačkoj špici - 6 Slingback salonke na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica iz Zagreba očarala je špicu osmijehom Zagrebački street style: Lijepa brineta u najpoželjnijem komadu sezone

Ljepotici sa špice ni jak nalet vjetra nije pokvario raspoloženje Želite trendi traperice? Ova ljepotica iz Zagreba nosi trenutačno najpopularniji model

Ljepotica iz Zagreba u Pradinim ribarskim sandalama Na špici smo uočili sandale zbog kojih su se obožavateljice udobne obuće spremne posvađati

Zgodna dama sa zagrebačke špice u nekad nezamislivoj kombinaciji Trenirka i štikle? Zgodna dama iz Zagreba izgleda top u "nezamislivoj" kombinaciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju