Jeste li među onima koji s prvim danima ljeta tamnu odjeću gurnu na dno ormara, vade bijele komade i ne skidaju ih sa sebe do jeseni ili se ne obazirete na najpopularniju ljetnu boju? Bijela je, tradicionalno, apsolutni favorit ljetne sezone, ali ljubiteljicama njezine najveće neutralne konkurentice to ništa ne znači.

Galerija Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 1 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 2 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 3 +5 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 4

Crna boja i crne odjevne kombinacije na glasu su kao nepoželjne tijekom ljeta zbog mita da crna boja privlači vrućinu. Ona, zapravo, privlači tj. apsorbira sunčevu svjetlost koje se potom pretvara u toplinu. S druge strane, bijela i ostale svijetle boje reflektiraju više svjetlosti.

Mala crna haljina 15 crnih haljina za svečane i posebne prigode već od 19 eura

Međutim, osim ako na ne provodite sate na otvorenom osunčanom prostoru, u crnoj odjeći neće vam biti ništa znatno toplije nego u svijetloj. Ne morate se odreći crnih odjevnih komada ako se držite hlada.

U moru bijelih kombinacija oni su pravo osvježenje na ljetnim gradskim špicama, a dokazala je to i jedna ljepotica iz Zadra od glave do pete odjevena upravu u crno.

Ljepotica iz Zadra u crnoj kombinaciji udarila kontru bijeloj boji Ljepotica iz Zadra u crnoj kombinaciji udarila kontru bijeloj boji (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Dugačke hlače visoka struka i udobnog lepršavog kroja spojila je s kratkim topom na jedno rame. Za malo sjaja u njezinoj kombinaciji pobrinule su se crne natikače brenda Zara s blještavim ukrasom u obliku srca napravljenom od cirkona. Izdanje koje udara kontru najpopularnijoj ljetnoj boji zaokruženo je malom crnom torbicom s lancem u zlatnoj boji.

U galeriji pogledajte kakve još crne odjevne komade nose zadarske špicerice.

Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 6 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Ljepotica iz Zadra u efektnoj haljini Izdanje dame iz Zadra za prvu pričest: Divna haljina spojena s glamuroznim štiklama

Ulična moda u Zadru - 11 Šetnja Zadrom u štiklama wow boje koje lako postaju glavna zvijezda kombinacije

Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius Kako dobro! Ova ljepotica iz Zadra uvjerila nas je da možemo van i u pidžami

Ulična moda u Zadru - 6 Plavuša iz Zadra: Majica s prorezima koja skreće pozornost i sa superskinny traperica

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju