Možda je najgledaniji plesni show došao svome kraju, no naša ljubav prema plesu zasigurno nije. Kako bismo nastavili u tom ritmu, pridružite nam se na zabavnom plesnom događaju 11. lipnja na Europskom trgu i pod budnim okom plesača Plesa sa zvijezdama, naučite plesati poput pravog profesionalca.

Galerija

Ako ste poput nas pratili poznati plesni show Ples sa zvijezdama do posljednjeg daha, tada ćete jedva dočekati plesnu poslasticu koje će se održati iduće subote u samom srcu Zagreba. Bogat program na kojem ćemo imati priliku upoznati zvijezde showa i s njima i zaplesati, privući će sve one koji uživaju u ovoj zabavnoj aktivnosti koja čini dobro za naše tijelo i dušu.

Na događaju nas očekuju plesne radionice, glazbeno-plesni nastup Lane Jurčević, tombola i nastupi poznatih plesnih skupina koje će oduševiti svojim koordiniranim pokretima i uzbudljivim koreografijama. Vrhunac događaja očekuje nas točno u podne kada možete zaplesati valcer i tako se priključiti najvećem plesnom događaju u strogom centru naše metropole.

Lana Jurčević Foto: PR

Da s događaja ne biste otišli praznih ruku, na kraju valcera održat će se tombola gdje možete osvojiti brojne vrijedne nagrade. Tako ćete otići kući s osmjehom na licu, ali i bogatiji za jedno novo nezaboravno iskustvo.

Raspored događanja:

Radionica salse
10.00 - 10.30 Plesni studio Fever by Hrvoje Kraševac

Radionica bachate
10.30 - 11.00 Lijeva i desna by Marko Mrkić

Plesna radionica iznenađenja
11.00 – 11.45 Plesni centar Zagreb by Nicolas feat. Alan Walme

Glazbeno-plesni spektakl

11.45 – 12.15 Lana Jurčević

12.15 - 12.30 Valcer uz nagradnu tombolu

• Line dancing radionica

12.30 – 13.00 Plesni centar Fredi by Tihomir Ciglar

Plesni Show
13.00 - 14.00 Plesne projekcije klubova Modus Dance, Escape, B.residence, Step by Step

Cijeli program počinje u subotu 11.lipnja u 10 sati, a s obzirom na to da se mjesta za plesne radionice brzo pune, ispunite obrazac kako biste si rezervirali mjesto, ali i termin i tako naučili nešto novo pod stručnom palicom naših najboljih plesača.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La Piel po najvišim profesionalnim standardima.