Možda je najgledaniji plesni show došao svome kraju, no naša ljubav prema plesu zasigurno nije. Kako bismo nastavili u tom ritmu, pridružite nam se na zabavnom plesnom događaju 11. lipnja na Europskom trgu i pod budnim okom plesača Plesa sa zvijezdama, naučite plesati poput pravog profesionalca.

Galerija Plesni centar Nicolas Lana Jurčević Lana Jurčević +27 Lana Jurčević

Ako ste poput nas pratili poznati plesni show Ples sa zvijezdama do posljednjeg daha, tada ćete jedva dočekati plesnu poslasticu koje će se održati iduće subote u samom srcu Zagreba. Bogat program na kojem ćemo imati priliku upoznati zvijezde showa i s njima i zaplesati, privući će sve one koji uživaju u ovoj zabavnoj aktivnosti koja čini dobro za naše tijelo i dušu.

Na događaju nas očekuju plesne radionice, glazbeno-plesni nastup Lane Jurčević, tombola i nastupi poznatih plesnih skupina koje će oduševiti svojim koordiniranim pokretima i uzbudljivim koreografijama. Vrhunac događaja očekuje nas točno u podne kada možete zaplesati valcer i tako se priključiti najvećem plesnom događaju u strogom centru naše metropole.

Lana Jurčević Lana Jurčević Foto: PR

Da s događaja ne biste otišli praznih ruku, na kraju valcera održat će se tombola gdje možete osvojiti brojne vrijedne nagrade. Tako ćete otići kući s osmjehom na licu, ali i bogatiji za jedno novo nezaboravno iskustvo.

Raspored događanja:

Radionica salse
10.00 - 10.30 Plesni studio Fever by Hrvoje Kraševac

Radionica bachate
10.30 - 11.00 Lijeva i desna by Marko Mrkić

Plesna radionica iznenađenja
11.00 – 11.45 Plesni centar Zagreb by Nicolas feat. Alan Walme

Glazbeno-plesni spektakl

11.45 – 12.15 Lana Jurčević

12.15 - 12.30 Valcer uz nagradnu tombolu

• Line dancing radionica

12.30 – 13.00 Plesni centar Fredi by Tihomir Ciglar

Plesni Show
13.00 - 14.00 Plesne projekcije klubova Modus Dance, Escape, B.residence, Step by Step

Cijeli program počinje u subotu 11.lipnja u 10 sati, a s obzirom na to da se mjesta za plesne radionice brzo pune, ispunite obrazac kako biste si rezervirali mjesto, ali i termin i tako naučili nešto novo pod stručnom palicom naših najboljih plesača.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La Piel po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju