Jabuka ne pada daleko od stabla – potvrđuju to i ove mlade nade hrvatske glazbe i glume koje su talent i ljubav prema umjetnosti naslijedile od svojih slavnih očeva.

Galerija

Na hrvatsku glumačku scenu došli su neki novi klinci. Čak i ako niste već neko vrijeme bili u kazalištu, moguće je da znate njihova imena.

Lovro Juraga je baš poput svog slavnog oca Slavka zaljubljen u teatar, a iako još uvijek studira na Akademiji dramskih umjetnosti, u svojem životopisu već ima nekoliko zanimljivih rola i kazališnih nagrada. Obožavateljice su primijetile i da dijeli neke fizičke karakteristike sa svojim markantnim ocem.

Uspjehe u kazalištu, na televiziji i filmu niže i Filip Vidović, sin pokojnog glumca Ivice Vidovića, kao i Toma Medvešek, koji itekako podsjeća na svojeg oca Svena Medvešeka.

Toma Medvešek sin je glumca Svena Medvešeka Foto: Marko Prpic / PIXSELL / Damir Krajac / CROPIX

Zvonimir Bebek slika je i prilika svojega oca s njegovih početaka – dugu kovrčavu kosu i ljubav prema rokerskom stilu i glazbi dijeli sa Željkom Bebekom. Ne samo da je krenuo očevim stopama već i često nastupa s njim na pozornici otkako su zajedno otpjevali pjesmu "Ono nešto naše" na CMC festivalu u Vodicama 2017. godine.

10 neodoljivih: Glasajte i odaberite najzgodnijeg Hrvata svih vremena

U glazbene vode upustio se i Vili Gobac, sin poznatoga Davora Gopca – predvodnika grupe "Psihomodo pop". Iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, tvrdi da mu je rock and roll draži te već godinama žari i pali sa svojim bendom "Donkey Hot".

Koji su to zgodni sinovi krenuli stopama svojih slavnih očeva i koliko dijele fizičke sličnosti s njima, provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Zvonimir Bebek sin je slavnog Željka Bebeka Foto: Vlado Kos / ARHIVA / Bozidar Vukicevic/Cropix

Ćelava glava njihov je zaštitni znak: Kako su ovi poznati Hrvati izgledali s kosom?