Jabuka ne pada daleko od stabla – potvrđuju to i ove mlade nade hrvatske glazbe i glume koje su talent i ljubav prema umjetnosti naslijedile od svojih slavnih očeva.

Galerija Filip Vidović sin je pokojnog glumca Ivice Vidovića Lovro Juraga sin je glumca Slavka Jurage Zvonimir Bebek sin je slavnog Željka Bebeka +1 Toma Medvešek sin je glumca Svena Medvešeka

Na hrvatsku glumačku scenu došli su neki novi klinci. Čak i ako niste već neko vrijeme bili u kazalištu, moguće je da znate njihova imena.

Lovro Juraga je baš poput svog slavnog oca Slavka zaljubljen u teatar, a iako još uvijek studira na Akademiji dramskih umjetnosti, u svojem životopisu već ima nekoliko zanimljivih rola i kazališnih nagrada. Obožavateljice su primijetile i da dijeli neke fizičke karakteristike sa svojim markantnim ocem.

Uspjehe u kazalištu, na televiziji i filmu niže i Filip Vidović, sin pokojnog glumca Ivice Vidovića, kao i Toma Medvešek, koji itekako podsjeća na svojeg oca Svena Medvešeka.

Toma Medvešek sin je glumca Svena Medvešeka Toma Medvešek sin je glumca Svena Medvešeka (Foto: Marko Prpic / PIXSELL / Damir Krajac / CROPIX)

Zvonimir Bebek slika je i prilika svojega oca s njegovih početaka – dugu kovrčavu kosu i ljubav prema rokerskom stilu i glazbi dijeli sa Željkom Bebekom. Ne samo da je krenuo očevim stopama već i često nastupa s njim na pozornici otkako su zajedno otpjevali pjesmu "Ono nešto naše" na CMC festivalu u Vodicama 2017. godine.

10 neodoljivih: Glasajte i odaberite najzgodnijeg Hrvata svih vremena Frano Lasić Vlado Kalember Niko Kranjčar +9 Goran Ivanišević

U glazbene vode upustio se i Vili Gobac, sin poznatoga Davora Gopca – predvodnika grupe "Psihomodo pop". Iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, tvrdi da mu je rock and roll draži te već godinama žari i pali sa svojim bendom "Donkey Hot".

Koji su to zgodni sinovi krenuli stopama svojih slavnih očeva i koliko dijele fizičke sličnosti s njima, provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Zvonimir Bebek sin je slavnog Željka Bebeka Zvonimir Bebek sin je slavnog Željka Bebeka (Foto: Vlado Kos / ARHIVA / Bozidar Vukicevic/Cropix)

Ćelava glava njihov je zaštitni znak: Kako su ovi poznati Hrvati izgledali s kosom? Ćelava glava zaštitni je znak Damira Urbana, Mislava Ćavajde i Mile Kekina Mile Kekin nekoć je imao crnu kosu Mislav Čavajda +3 Goran Grgić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju