Muškarci koji su prihvatili gubitak kose i s ponosom pokazuju svoju "ćelavost" iznimno su privlačni damama, potvrdile su brojne studije.

Galerija Slavne žene s ćelavim muškarcima - 5 Slavne žene s ćelavim muškarcima - 3 Slavne žene s ćelavim muškarcima - 8 +6 Manekenka Emma Heming i Bruce Willis

Ispitanice su otkrile da ovakvi muškarci posjeduju ogromno samopouzdanje koje je ženama privlačno i zbog čega ih smatraju vrlo poželjnima.

Mila Kunis i Ashton Kutcher 10 slavnih žena koje si "polome" vrat svaki put kad žele poljubac

Da je tako, potvrđuju i brojne slavne ljepotice. Njemački supermodel Claudia Schiffer, primjerice, u braku je već 17 godina s filmskim producentom i redateljem Matthewom Vaughnom, koji se ne može pohvaliti gustom kosom.

Šešir Catherine Middleton većinu asocira na kuhinjsko posuđe Catherine Middleton i princ William (Foto: Getty Images)

Kosa nikad nije bila važan faktor za britansku ljepoticu Rosie Huntington-Whiteley, koja je za svog supruga odabrala slavnog ćelavca Jasona Stathama, a proćelavog muža ima i vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleton.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama koje obožavaju (pro)ćelave muškarce.

Pogledajte i:

10 holivudskih parova koji se rijetko kad mogu vidjeti zajedno u javnosti Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 5 Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 1 Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 7 +5 Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju