Početak godine u svijetu slavnih obilježen je kao i obično brojnim važnim i glamuroznim događanjima. Slavne dame početkom siječnja 2020. godine hodale su crvenim tepihom filmskog festivala u Palm Springsu, te spremno pozirale u svojim večernjim haljinama ispred Beverly Hills hotela u Los Angelesu uoči dodjele Zlatnih globusa.

Galerija Slavne dame na početku i na kraju 2020. - 10 Slavne dame na početku i na kraju 2020. - 11 Slavne dame na početku i na kraju 2020. - 2 +7 Jennifer Lopez počela je nositi trenirke u javnosti

Nitko nije ni slutio koliko će se svijet promijeniti u svega nekoliko mjeseci. Otkako je započela pandemija koronavirusa odgođene su mnogobrojni koncerti i svjetske turneje poznatih glazbenika, pomaknute su premijere filmova i dodjele nagrada, a svijet je počeo komunicirati na daljinu putem Zooma i drugim audio/video aplikacija.

Slavne dame u istim odjevnim kombinacijama Kome bolje stoji? 10 parova slavnih dama koje su nosile isti komad odjeće

I moda je također doživjela dramatični preokret u posljednjih devet mjeseci. Zaštitne maske za lice i rukavice od lateksa postale su najpopularniji i najvažniji modni dodatak u street style kombinacijama.

Slavne dame, pak, zamijenile su svoje svečane toalete nešto jednostavnijim i udobnijim kombinacijama. Umjesto dizajnerskih haljina, u posljednje vrijeme najčešće se mogu vidjeti u trenirkama, tajicama i predimenzioniranim pamučnim majicama. Velike su šanse da ste prošetali pokraj nekoga slavnog, a da ga uopće niste prepoznali.

Uma Thurman 10 slavnih dama koje su iznenadile izborom cipela na crvenom tepihu

Zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte koliko su se naše navike promijenile u 2020. godini, i što danas smatramo novim normalnim.

Slavne dame na početku i na kraju 2020. - 2 Jennifer Lopez provela je 2020. godinu u udobnim trenirkama i tajicama (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju