Koliko puta ste gledali film s prijateljicama i uzbuđeno konstatirali kako je jedan od glumaca zgodan, šarmantan ili karizmatičan, ali mu se niste mogli sjetiti imena? Ovih deset frajera možda nisu nosili titulu najseksepilnih muškaraca svijeta, ali im žene svejedno ne mogu odoljeti

Galerija Zgodni glumci - 1 Zgodni glumci - 11 Zgodni glumci - 6 +7 Aviv Alush Zgodan mi je onaj tip, kako se ono zove, ma znaš glumio je u onoj seriji ili filmu? Koliko ste se puta poslužili tim objašnjenjem da biste prijateljici ukazali na nekog atraktivnog glumca jer mu se niste mogli sjetiti imena.

Reći ćete joj: Ma znaš glumio je u "Zakonu braće" ili "Živim mrtvacima"? Podsjetit ćete ju da je riječ o mlađem bratu onog poznatog glumca koji je bio nominiran za Oscara kad je glumio tipa koji je zapeo na planinarenju. Otkrit ćete da je on sam glumio blizance u onom filmu o Facebooku.

Imena se vrlo vjerojatno nećete sjetiti, ali lice nećete zaboraviti.

Zavirite u našu fotogaleriju i odmorite oči uz prizore 10 takvih glumaca koji privlače žensku pažnju iako ne glume (često) u holivudskim blockbusterima. Zgodni glumci - 7 Armie Hammer (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju