Neke stvari, poput dobrog vina, postaju bolje s godinama. I neki ljudi s godinama izgledaju sve bolje i bolje. Ovi slavni glumci najbolji su dokaz za to.

Galerija Brad Pitt nekad i sad Javier Bardem nekad i sad Matthew McConaughey nekad i sad +6 Pierce Brosnan nekad i sad  

Starenje je prirodni proces na koji nisu imuni ni bogati i slavni. No neki sretnici s godinama su sve privlačniji suprotnom spolu.

Na popisima glumaca koji dobro stare svoje mjesto uvijek nađe i nezaobilazni Brad Pitt. Glumac koji već desetljećima mami uzdahe žena diljem svijeta u prosincu će napuniti 60 godina, a pokoja sijeda vlas daje mu samo dodatnu draž.

Svojim dobrim izgledom nedavno je privlačio pažnju i na finalu Wimbledona, gdje je pratio teniski meč između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza.

John Stamos nekad i sad John Stamos nekad i sad Foto: Guliver

Volim tenis, ali da sam sjedila pored Brada, sumnjam da bih vidjela previše od meča, bio je samo jedan od komentara.

Morate pogledati fotografije zbog kojih nakon finala Wimbledona svi govore o Bradu Pittu Brad Pitt Brad Pitt na Wimbledonu Glumac će u prosincu proslaviti 60. rođendan +3 Brad Pitt na Wimbledonu

Na ljestvicama slavnih glumaca koji sjajno stare uvijek se nađe i njegov dobar prijatelj George Clooney, koji je u svibnju puhao u 62 svjećice na rođendanskoj torti, ali i holivudski zavodnik John Stamos.

Koji to slavni glumci stare poput dobrog vina i s godinama postaju sve privlačniji i šarmantniji provjerite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

George Clooney nekad i sad George Clooney nekad i sad (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju