Crne cipele s visokom potpeticom osnova su ženskih ormarića za obuću. Riječ je o iznimno fleksibilnom komadu koji nudi zanimljive modne igre.

Galerija Crne cipele s visokom potpeticom nikad ne izlaze iz mode Crne cipele iz trgovina 2019. - 9 Crne cipele iz trgovina 2019. - 6 +7 Bershka, 199,90 kn

Ovakav tip obuće izvrsno se sparuje s poslovnim kostimom, pencil suknjom ili elegantnim hlačama. Podignut će ležernu dnevnu kombinaciju sastavljenu od običnih traperica i majice, te upotpuniti večernji look kojim dominira kakva raskošna haljina.

Cipele na petu Već od 119 kn: 12 modela cipela na petu u kojima ćemo dočekati kraj ljeta

Povrh svega, crne cipele dobro izgledaju uz bilo koju boju odjeće. Ne čudi stoga što se nalaze u većini ženskih ormara, niti što su odbijaju izaći iz mode.

Crne cipele iz trgovina 2019. - 4 Pull&Bear, 249,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularene webshopove te pronašli 10 modela crnih cipela s visokom potpeticom koje će izvrsno izgledati u bilo kojoj prilici.

Pogledajte i crnu verziju popularne haljine na točkice o kojoj se priča:

Nema kraja! Dolazi crna verzija popularne haljine na točkice od 299 kuna Crna verzija popularne haljine na točkice - 6 Crna verzija popularne haljine na točkice - 4 Crna verzija popularne haljine na točkice - 2 +2 Crna verzija popularne haljine na točkice - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju