Ako imalo pratite svijet mode i ljepote, vjerojatnost da niste čuli za popularnu Zarinu haljinu na točkice gotovo da ne postoji.

Galerija Crna verzija popularne haljine na točkice - 6 Crna verzija popularne haljine na točkice - 4 Crna verzija popularne haljine na točkice - 2 +2 Crna verzija popularne haljine na točkice - 1

Već nekoliko mjeseci bijela haljina s crnim točkicama nezaobilazan je prizor na gradskim ulicama, kako svjetskim tako i hrvatskim.

Iako su haljinu zaobišla ljetna sniženja, te se i dalje prodaje po cijeni od 299 kuna, to nije naštetilo njezinoj popularnosti, a povod za još jedan tekst posvećen popularnom komadu je činjenica da u prodaju stiže i crna verzija ove haljine.

Haljina na točkice španjolskog brenda preplavila je društvene mreže U veličinama od XS do XXL: Hit-haljina od 299 kuna koja pokriva sve prigode

Haljina brenda Ganni - 1 Biste li je nosili? Vogue proglasio najpopularniju haljinu ljeta 2019. godine

Australska Zara je već pustila u prodaju crni model, a on bi uskoro tebao stići i na europsko tržište. Cijena crnog modela jednaka je cijeni bijelog.

Hoćete li kupiti crnu verziju popularne haljine na točkice?

glasova:

Dok se čeka dolazak nove verzije hit haljine, koja bi zbog svoje boje, prikladne za nadolazeće, hladnije mjesece, također mogla biti jako popularna, bijela verzija nastavlja vladati modnim kombinacijama žena diljem svijeta.

Kraljica ljeta, kako joj se tepa, ima i svoj Instagram profil, a njezinu popularnost pokušala je objasniti i Laura Antonia Jordan, urednica u magazinu Grazia, koja smatra kako je haljina tražena zato što su je proslavile "prave" žene, a ne samo poznate osobe.

Može li crna verzija haljine na točkice postići jednaku slavu tek ćemo vidjeti.

Crna verzija popularne haljine na točkice - 4 Crna verzija popularne haljine na točkice - 4 (Foto: Zara)

POGLEDAJTE I bijelu verziju haljine:

Kraljica ljeta: Popularna haljina za 299 kuna sada ima i svoj profil na Instagramu Haljina na točkice španjolskog brenda preplavila je društvene mreže Zara, 299,90 kuna Haljina brenda Zara +0 Popularna haljina brenda Zara

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju