Sinoć je u Shrine Auditorium and Expo Hallu u Los Angelesu održana 30. dodjela nagrada udruženja filmskih i televizijskih glumaca SAG, a osim iščekivanja dobitnika koji će ponijeti kipić kući, nestrpljivo se čekalo i u kakvim će haljinama zvijezde zablistati.

Galerija Margot Robbie u Schiaparelli haljini Elizabeth Debicki u haljini Armani Carrey Mulligan u haljinii Armani Privé +7 Brie Larson u kreaciji s potpisom Atelier Versace

Lily Gladstone trijumfirala je kao glavna glumica filma Ubojice cvjetnog mjeseca, a ostvarila je i modni zgoditak u crvenoj Armani Privé haljini razigranoj resicama i kristalima.

Lily Gladstone u haljini Armani Privé Lily Gladstone u haljini Armani Privé (Foto: Afp)

Osim najbolje glavne glumice u filmu, posebno su zasjale i Ayo Edebiri, dobitnica nagrade za najbolju glumicu u humrističnoj seriji za ulogu u The Bear, i Elizabeth Debicki, koja je svoju statuu za izvanredno žensko glumačko postignuće u dramskoj seriji zaslužila ulogom princeze Diane u Kruni.

Ayo Edebiri u haljini Luar Ayo Edebiri u haljini Luar (Foto: Afp)

Elizabeth je blistala u Armanijevoj ledeno srebrnoj kreaciji od čipke s kristalnim ukrasima, a Ayo u Luar haljini otvorenih ramena i drapiranih rukava.

Elizabeth Debicki u haljini Armani Elizabeth Debicki u haljini Armani (Foto: Afp)

Anne Hathaway trenutke za pamćenje priuštila je gledateljima i svima prisutnima zajedno s kolegicama iz kultnog filma Vrag nosi Pradu, Meryl Streep i Emily Blunt, a svoj je istančan ukus pokazala u plavoj arhivskoj Versace haljini s predimenzioniranim remenom.

Anne Hathaway nosila je nebeski plavu Versace haljinu Anne Hathaway nosila je nebeski plavu Versace haljinu (Foto: Afp)

Posebno se istaknula i Carey Mulligan čija je skulpturalna haljina izgledala kao da je rađena od tekućeg zlata.

Carrey Mulligan u haljinii Armani Privé Carey Mulligan u haljini Armani Privé (Foto: Afp)

Koje su još slavne dame na SAG Awards 2024. pokazale najbolje od sebe što se stila tiče i zaslužile mjesto među deset probranih, pogledajte u našoj galeriji, a kada pronađete svoju favoritkinju, dajte joj glas u anketi.

Čija je haljina sa SAG Awards 2024. bila najljepša?

glasova:

10 haljina s dodjele britanskih Oscara o kojima se jutros najviše priča Najljepše haljine na dodjeli nagrada BAFTA Dua Lipa u Valentinu Florence Pugh u haljini Harris Reed +7 Cate Blanchett u Louisu Vuittonu

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju