Glumice filma "Vrag nosi Pradu" Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt ponovno su se okupile na sinoćnjoj dodjeli nagrada SAG 2024. kako bi proglasile najboljeg muškog glumca u humorističnoj seriji, a pritom su oduševile prisutne referencama na sada već kultni film.

Galerija Anne Hathaway na dodjeli SAG Awards 2024. nosila je nebeski plavu Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt okupile su se na pozornici SAG Awards 2024. Emily Blunt u crvenoj Louis Vuitton haljini +4 Emily Blunt u crvenoj Louis Vuitton haljini

Meryl Streep izašla je na pozornicu Shrine Auditorium & Expo Halla u Los Angelesu i slučajno udarila u mikrofon prije nego što su joj se pridružile Anne Hathaway i Emily Blunt.

Dvije stvari: zaboravila sam naočale, očito, i omotnicu, rekla je Streep prije nego što su joj je Blunt i Hathaway donijele. To je staro pitanje - gdje završava lik, a počinje glumac?, nastavila je, a Blunt je odgovorila: Kao što smo upravo vidjeli, Meryl i [njezin lik Miranda Priestly] su poput blizanki, zar ne?

Ne, ne, to nije bilo pitanje, dodala je Hathaway kao odgovor, tako se referirajući na slavnu scenu u kojoj Priestly konstatira da njezin lik iz filma, Andy Sachs, nema nimalo smisla ni ukusa za modu.

Njihov ponovni susret na pozornici stigao je sada već punih osamnaest godina nakon što su zajedno glumile u filmu Vrag nosi Pradu iz 2006., koji je Streep donio nominaciju upravo za nagradu SAG i nominaciju za Oscara za ulogu urednice časopisa Runway Mirande Priestly.

Anne Hathaway i cerulean blue

Tri dive sinoć nisu nimalo podbacile ni modno, kako to i priliči zvijezdama omiljenog modnog filma.

Anne Hathaway oduševila je zadivljujućom plavom arhivskom Versace haljinom s oversized remenom i izrezom ispod grudi. Haljina je također bila izravna poveznica s hit filmom.

Anne Hathaway nosila je nebeski plavu Versace haljinu Anne Hathaway na dodjeli SAG Awards 2024. nosila je nebeski plavu Versace haljinu (Foto: Afp)

Naime, Hathaway je voditeljicu na crvenom tepihu, glumicu Laverne Cox, pitala Koja je ovo boja? Bi li bila nebeski plava?, prizivajući tako scenu u kojoj Miranda Priestly uči njezin lik Andy o nijansama plave. Plavu je vješto kombinirala sa srebrnim modnim dodacima – ogrlicom, clutch torbicom i prstenom, a srebrne su bile i njezine sandale.

Emily Blunt je, pak, zasjala u crvenom. Glumica koja je bila i nominirana za žensku izvedbu u sporednoj ulozi u Oppenheimeru, zabljesnula je na crvenom tepihu u grimiznoj haljini Louis Vuitton odvažnog dekoltea u kombinaciji s nakitom iz asortimana Tiffany & Co.

Emily Blunt u crvenoj Louis Vuitton haljini Emily Blunt u crvenoj Louis Vuitton haljini (Foto: Afp)

Meryl Streep nosila je Pradu

Legendarna Meryl Streep jarke je boje svojih mlađih kolegica izbalansirala pojavivši se u haljini za koju je zaslužna upravo Prada!

Tamnocrvena haljina dugih rukava sa svijetlim podslojem prozirala se te je duž nje bio zanimljiv uzorak. Nosila je metalik clutch torbicu ukrašenu draguljima Freda Leightona. Glumica je također za crveni tepih odlučila ovoga puta odbaciti naočale, a kosu je podigla.

S obzirom na to da su se obožavatelji Vrag nosi Pradu već odavno, iako teška srca, pomirili s tim da do nastavka ovog mnogima omiljenog filma neće doći, ovo je okupljanje sasvim sigurno izmamilo osmijeh na njihova lica i barem malo popunilo prazninu i ispunilo njihova očekivanja.

Meryl Streep nosila je Pradinu haljinu Meryl Streep nosila je Pradinu haljinu (Foto: Afp)

Andy (Anne Hathaway), Miranda (Meryl Streep) i Emily (Emily Blunt) Zabavan kviz: Koji ste lik iz filma "Vrag nosi Pradu"?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju