Izmjena nježnih dodira, poljubaca i zagrljaja između partnera na crvenom tepihu uobičajena je pojava u holivuskoj tvornici snova. I dok poneki to rade kako bi iskazali privrženost svojoj boljoj polovici u javnosti, dobar dio takvog ponašanja je “namješten” zbog promocije pojedinog projekta.

Galerija Neki poljupci otkrivaju veliku ljubav Poljupci slavnih parova - 1 Poljupci slavnih parova - 3 +7 Olivia Wilde i Jason Sudeikis,

Kada se svjetla reflektora i kamere ugase, potonji parovi će se razdvojiti te pretvarati kao da se uopće ne poznaju. To nije slučaj s bivšim agentom 007 Pierceom Brosnanom i njegovom suprugom Keely Shaye Smith, koji izmjenjuju nježnosti bez obzira na prisutnost medija.

Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan - 2 Tajna najstrastvenije holivudske veze duge 25 godina

Veliki zagovaratelji pokazivanja svojih emocija u javnosti jesu i Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban, glumci Olivia Wilde i Jason Sudeikis, ali i supermodel Gisele Bündchen te njezin suprug Tom Brady.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 paparazzi fotografija slavnih parova koji potvrđuju da ljubav cvjeta i kada misle da ih nitko ne gleda.

Pogledajte i 10 slavnih žena koje si "polome" vrat svaki put kada žele poljubiti svojeg partnera.

10 slavnih žena koje si "polome" vrat svaki put kad žele poljubac Mila Kunis i Ashton Kutcher Košarkaš Chris Bosh je visok 2,11 m, a njegova žena Adrienne 1,52 m Natalie Portman i Benjamin Millepied +0 Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju