Uspješni i dugovječni brakovi su prava rijetkost u holivudskoj tvornici snova. Ne čudi stoga što se rijetki odlučuju na ovaj korak među slavnima čak i kada imaju djecu, te žive zajedno desetljećima. Pobrojali smo neke od najdugovječnijih parova među slavnima, te otkrili njihove razloga zbog čega još uvijek nisu vjenčani.

Goldie Hawn i Kurt Russell, 37 godina zajedno
Goldie Hawn dvaput se ženila – 1969. godine za Gusa Trikonisa i 1976. godine za Billa Hudson. S obzirom da su oba braka neslavno propala, zavjetovala se da se više nikada neće ženiti. Kada je 1983. godine upoznala Kurta Russella započeli su vezu koja traje sve do današnjih dana. Kad je mediji pitaju tajnu njihove dugovječne veze, američka glumica spremno odgovora: Nismo se nikada oženili!.

Jane Fallon i Ricky Gervais, 36 godina zajedno

Britanski komičar ne vjeruje u instituciju braka. Iako je sa svojom djevojkom Jane već više od tri desetljeća, nije bio zainteresiran za brak niti djecu. Ne vidim nikakvu poantu u toj ceremoniji, priznao je Ricky medijima.

Oprah Winfrey i Stedman Graham, 34 godina zajedno

Da smo se oženili, ne bismo ostali zajedno, priznala je Oprah magazinu Vogue. Dakako, američka tv zvijezda pričala je o svojoj vezi sa Stedmanom Grahamom koja je započela još 1986. godine. Iako su se zaručili 1992. godine nikada nisu izrekli sudbonosno da. Njegova interpretacija što to znači biti suprug i što znači biti supruga je vrlo tradicionalna i ja ne bih mogla ispuniti tu ulogu, pojasnila je Oprah.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su u braku od 2000. godine Nekad i sad: 10 slavnih parova s najdužim brakovima u Hollywoodu

Maya Rudolph i Paul Thomas Anderson, 20 godina
Američka glumica i slavni redatelj zajedno su već dva desetljeća i zajedno imaju četvoro djece. No nikad nisu bili zainteresirani za vjenčanje. Ona ga ipak zove svojim suprugom jer smatra da je tako lakše objasniti njihovu vezu svijetu, ali i činjenicu da je on otac njezine djece.

Bo Derek i John Corbett, 18 godina
Mlada Bo udala se kao 19.-godišnjakinja za redatelja Johna Dereka i provela s njime više od dva desetljeća. Kada je slavni redatelj preminuo potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća, nije željela tražiti novog supruga. Unatoč tome, sudbina ju je spojila s pet godina mlađim glumcem Johnom Corbettom 2002. godine, te su otada zajedno.

Paloma Jimenez i Vin Diesel, 13 godina
Američki glumac nerado priča o dugogodišnjoj vezi s Palomom Jimenez koja traje već 13. godina. S meksičkom manekenkom počeo se viđati još 2007. godine, a danas zajedno odgajaju troje djece. Vjenčanje im nije u planovima za budućnost.

Lauren Graham i Peter Krauss, 10 godina
Lauren i Peter zajedno su već 10 godina, no ne vole u javnosti govoriti u svojoj vezi. Štoviše, neko su je vrijeme skrivali od javnosti, a na crvenom tepihu pojavljivali su se odvojeno kako bi zameli tragove i zbunili novinare.

Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 5 10 holivudskih parova koji se rijetko kad mogu vidjeti zajedno u javnosti

Eva Mendes i Ryan Gosling, 9 godina
Eva i Ryan toliko skrivaju informacije o svojem privatnom životu da su se možda oženili bez ičijeg znanja. Američki glumci u vezi su od 2011. godine, te imaju dvije kćerkice, no to je otprilike sve što je poznato o njihovoj vezi.

Shakira i Gerard Pique, 9 godina
Da budem posve iskrena, brak me plaši. Ne želim da me on gleda kao 'suprugu', ovim riječima Shakira je objasnila činjenicu da je s Gerardom Piqueom već devet godina, imaju dva sina, ali da se ne želi za njega udati.

Rose Byrne i Bobby Cannavale, 8 godina

Rose i Bobbyja spaja privatno-partnerski odnosi. U vezi su od 2012. godine, imaju zajedno dvoje djece, a radili su i na nekoliko zajedničkih filmskih projekata. I to im je dovoljno. Vjenčanje? To nije za njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju